Ніж складаний Firebird by Ganzo F727M (G727)

Код:  218100649
Матеріал клинка

Ніж складаний Firebird by Ganzo F727M (G727)

Код:  218100649

Немає в наявності

790

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ніж Firebird 727M стане прекрасним придбанням для кожного поціновувача активного відпочинку на природі. Він буде однаково корисний для рибалок, мисливців, туристів і просто компанії друзів, які відправляються на пікнік. Втім, в місті він теж зможе допомогти виконати багато видів робіт.

Зручність ножа Firebird 727M полягає в тому, що це складна модель. Він без праці поміститься в будь-якому рюкзаку або навіть в кишені одягу. Довжина ножа в цьому стані складає всього 12 см. Зате при відкриванні його розміри збільшуються до 21 см, з яких 8,9 см доводиться на лезо. Клинок заточений заточуванням гладкого типу, що також впливає на його універсальність. Товщина клинка в найширшому місці становить 0,35 см. Для його виготовлення виробники використовували одну з найбільш збалансованих марок нержавіючої сталі - 440С. Такий сплав добре протистоїть утворенню іржі і появі інших ознак корозії. При цьому, він досить міцний - 58 HRC, а також недорогий.

Рукоятка ножа отримала накладки з композитного склопластику G10. Це міцний і зносостійкий матеріал, який дозволяє легко виготовити ручку ергономічної форми. Що стосується вибору кольору, то покупцям доступні кілька варіантів: камуфляжний, чорний, помаранчевий і зелений. На рукоятці кожного ножа є сталева кліпса, для пристібання до кишені або ременя, а також отвір, в яке можна протягнути ремінець на руку.

Оскільки ніж Firebird 727M - складаний, він оснащений ефективним замком для клинка. В даному випадку, встановлений замок AxisLock, який відомий як один з найбільш надійних.

особливості:

  • складна конструкція ножа;
  • клинок фіксується в обраному положенні замком AxisLock;
  • основний матеріал ножа - сталь марки 440С;
  • матеріал для ручки ножа - пластик G10;
  • довжина клинка дорівнює 8,9 см;
  • твердість сталі складає + -58HRC;
  • тип заточки леза - plain.

    Гарантія: Покупці ножів Firebird 727M в обов'язковому порядку отримують гарантію на кожен з них, яка діє в період 12 місяців з дня придбання.

Характеристики

Матеріал клинка
Твердість клинка
  • 56-58 HRC
Тип замка
  • AXIS (Штифтовий)
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Андрей Скапенко
    Відгук від покупця. Продавець: ARMYONE_PRO

    во всех отношениях лучше "родителя"- Ontario Red. Отличный резак ( толщина, сведение, геометрия клинка + классный замок по типу "бенчмановского" AXISа)- использовать одно удовольствие - рыбалка, продукты, канцелярия - все отлично. На сегодня лучший мой нож.

    Переваги:
    отличное качество реза, понятная ( по заточке и удержанию кромки) сталь, коррозионная стойкость выше чем ожидал. легко чистится.
    Недоліки:
    нет

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».