Сумка рюкзак тактична міська повсякденна ForTactic Кайот

4 відгуки

Код:  227000035

Сумка рюкзак тактична міська повсякденна ForTactic Кайот

4 відгуки

Код:  227000035

Продавець:Bagpoint

4.6/5  ( 129 оцінок )

400

Є в наявності

48

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тактичний військовий рюкзак 600D призначений як для носіння в міських умовах, так і незамінний в походи на природу. ( полювання, риболовля, велотуризм, мототуризм і ін). Рюкзак має одну лямку що полегшує використання і носіння. Рюкзак має багато відділень, як для телефону або планшета, так і речей першої необхідності. Ваші речі будуть в цілісності і безпеки завдяки якісному виконанню і відмінному пошиття що продовжить його термін служби і поліпшить якість вашого відпочинку!Особливості:Виготовлений з військової 600D тканини Оксфорд, високої інтенсивності і довговічною.Інноваційна одне симетрична конструкція слінга плеча.Основне відділення з двома кишенями спереду і нижній відсік з еластичними петлями організатора і утримання клавіш.Особливості просторий головний відсік з Zip-Up застібкою, сітчасті кишені спереду і зберігання на блискавці відсіків.Безпечний до вашої спині з регульованим ременем грудей і стегна застібка пояса.М'який і регульовані плечові бретелі знімають тиск на плечі при перенесенні важких вантажів.Дихаюча сітка забезпечує підтримку комфортно відчувати себе в спекотні погоду.Важкі перенесення і перетягніть ручка.Подвійна блискавка тягне на кожен відсік для легкого доступу.Регульований плечовий ремінь.Різні точки кріплення для модульного розширення.Характеристики:Рюкзак для : Велоспорту, пригод, подорожей, скелелазіння, пішохідний туризм, кемпінг, рыбалкаМатериал: 600D Оксфорд Розмір 29*19*14

Характеристики

Матеріал
  • Оксфорд
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 4

  • Арт Немо
    Відгук від покупця. Продавець: Bagpoint

    За свои деньги - великолепное приобретение. Брал ещё за 400, но по качеству не уступает аналогам за 700 грн

    Переваги:
    Качество, много карманов, настраиваемая лямка, под левое или правое плече, по два бегунка(крокодильчика на змейке), влазит планшет 10.2 диагональ. один карман для оперативного доступа к оружию.
    Недоліки:
    Пока не обнаружил
  • Василий
    Відгук від покупця. Продавець: Bagpoint

    За свои деньги сумка отличная. Вместила в себя содержимое моей старой EDC сумки да ещё и место осталось, туда свободно входит поллитровая бутылка воды. Ткань не выглядит сверх прочной, но за эти деньги требовать чего-то выдающегося глупо, а если порвется, куплю новую. Бегунки молний пробрызгал силиконовой смазкой и теперь молнии открываются отлично. Торчащие ниточки и концы шнуров обпалил пламенем зажигалки. Ремень немножко коротковат.

    Переваги:
    Низкая цена, сумка вцелом удобная
    Недоліки:
    Швы не очень хорошие, торчащие нитки следует обжечь зажигалкой. Ремень немножко коротковат. Ткань не выглядит прочной, но за эти деньги это не недостаток.

    P.S. Патч в комплект не входит ????????
  • Сергей Абраменко
    Відгук від покупця. Продавець: Bagpoint

    Спасибо)

Дивитися всі відгуки до товару у продавця →