Ніж Cold Steel Luzon Medium 20NQL

5 відгуків Код:  227285701
Матеріал клинка

Ніж Cold Steel Luzon Medium 20NQL

5 відгуків Код:  227285701

Продавець:ARMYONE_PRO

4.9/5  ( 1425 оцінок )

2 390

Є в наявності

19

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

У лінійці дві моделі Medium і Large. Клинок ножа виготовлений зі сталі 8Cr13MoV з твердістю 57-58 по Роквеллу, якої, з огляду на розміри в 4 і 6 дюймів в моделях Medium і Large відповідно, цілком достатньо для того, щоб що-небудь розрізати, а може навіть і розрубати. Клинок забезпечений двома фліпперамі і шпеньком, що дає ще два варіанти розкриття додатково до інерційному викиду клинка. Викид легкий завдяки важкій клинку і підшипників на осі.Замок виробник називає Leaf-Spring, але по суті це звичайний Liner Lock з однією невеликою відмінністю. На рукояті розташована кнопка, яка додатково притискає фіксуючу пластину, не дозволяючи п'яті клинка зіскочити, а ножа мимовільно закритися при сильному тиску на замок. Конструкція розроблена для більшої безпеки. Рукоять виконана з посиленого скловолокном нейлону GFN і стилізована під бамбукове дерево. Є отвір для темляка. Окремої згадки заслуговує кліпса. У цій моделі вона незвично широка і - пластикова. Однак, як показують тести, пластик дуже міцний, а така форма кріплення зручна і не пошкоджує одежду.Учітивая всі параметри ножа, Cold Steel Luzon відноситься до універсальних і буде корисний у будь-якій ситуації.

Характеристики

Матеріал клинка
Твердість клинка
  • 57-58 HRC
Колір
  • Чорний
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 5

Відгуки до товару за такими фільтрами відсутні.

Дивитися всі відгуки

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».