Відгуки покупців про Монокуляр з нічним баченням ПНВ і wifi передачею на смартфон Boblov BAK4, 12Х наближення, активна ІЧ підсвітка до 200 метрів (100 564)

2 відгуки

Код:  233794363

Залиште свій відгук про цей товар
  • Олександр Сегедій
    Відгук від покупця. Продавець: Unique Line

    Дуже розчарований придбаним товаром. До заявленої продавцем функції нічного бачення не має нічого спільного. Єдине чим можна користуватися - монокуляр. В цілому не раджу. Особливо шкода, що товар замовляв як подарунок.

    Переваги:
    Ніяких
    Недоліки:
    Невідповідність заявленим можливостям приладу
    • Продавець Unique Line

      Олександре. Принцип дії даного монокуляра з нічним баченням базується на потужній інфрачервоній підсвітці, яка йде в комплекті. Щоб використовувати його в режимі нічного бачення - ОБОВ'ЯЗКОВО треба приєднати камеруз комплекта до монокуляра і дивитися картинку через wifi з'єднання на смартфоні або планшеті. Бо людське око не бачить інфрачервоне випромінювання а камера бачить. Тобто, якщо Ви включите підсвітку и будите дивитися в монокуляр оком, без застосування камери - то звісно ви не побачите цю підсвітку і будете бачити лише темряву. ОБОВ''ЯЗКОВО застосовуйте камеру з комплекту в режимі нічного бачення. Нам дуже шкода, що ви залишили відразу негативний відгук, не розібравшим з товаром і не проконсультувавшись з нами.

    • Юрій

      Здається, я нарешті зрозумів, що це за прилад. Точно не тепловізор, бо там лінзи треба германієві і сенсор болометр. З опису плюс відгуки, це таки ПНБ, але не пасивний (не на основі багатократного підсилення природного нічного освітлення), є підклас активних ПНБ, працюють тільки з підсвіткою, ось це туди. Насадка, припускаю, проста матриця, як у фотоапаратах, тільки без фільтра, що блокує ІЧ світло. Спектр чутливості фотоматриць ширший, ніж в людського ока (трохи покриває УФ і значно суттєвіше ближню ІЧ зону), звичайній фотовідеозйомці це заважає (перебиває правильну кольоропередачу), тому в камерах ставлять ІЧ фільтри. І вони, до речі, не можуть повністю блокувати ІЧ, тому на камеру мобілки видно роботу пульта телевізора.

  • Андрей Литовенко
    Відгук від покупця. Продавець: Unique Line

    На самом деле это не прибор ночного видения, а обычный монокуляр с насадкой на окуляр, для просмотра изображения, которое передает насадка, на мобильный телефон или планшет. Но насадка, как камеры наружного наблюдения, работает в ночном режиме и может видеть в инфракрасном спектре. Поэтому объект подсвеченный инфракрасным фонариком, который идет в комплекте, довольно хорошо видно в полной темноте в метрах 20-30-ти. Сам монокуляр без насадки можно использовать днем как обычный монокуляр с 12 кратным увеличением.

    Переваги:
    Хороший монокуляр с приспособами для ночного видения через телефон.
    Недоліки:
    Небольшая дальность и узкий луч подсветки инфракрасного фонарика.
    • Продавець Unique Line

      Вдячні зв ваш відгук!

    • Юрій

      Так і вдень по ідеї теж має працювати з насадкою, тільки підсвітка тоді не потрібна.