Пістолет пневматичний SAS G17 Blowback Gold

9 відгуків

Код:  238116331

Тип боєприпасів

Пістолет пневматичний SAS G17 Blowback Gold

9 відгуків

Код:  238116331

Продавець:FreeLine

5/5  ( 39 оцінок )

3 599

Немає в наявності

2

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. 6 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Пістолети SAS стріляють кульками калібру 4,5 мм і призначені суто для спортивно-тренувальних та розважальних цілей. При цьому корпус спеціально обтяжений, щоб надати користувачеві відчуття утримання у руках бойового пістолета. З цією ж метою весь модельний ряд має зовнішній вигляд бойових пістолетів, що реально існують.

Зовнішній вигляд, точність виготовлення, якість припасування деталей цієї пневматичної копії Glock 17 плюс наявність Вlowback. Пістолети серії Blowback, так само, як і звичайні газобалонні пневматичні пістолети, працюють за принципом вилучення порції газу СО2 в момент пострілу, що штовхає кульку каналом стовбура пістолета. Але при цьому конструкція передбачає імітацію ходу затвора під час пострілу. У поєднанні з металевим корпусом, відчутною вагою і зовнішнім виглядом бойової зброї, що реально існує, при утриманні створюється відчуття стрілянини не з пневматики, а з вогнепальної зброї.

Завдяки повністю функціональним елементам конструкції пістолета він цілком підійде для навчання правилам поведінки зі зброєю та для розважальної прицільної стрільби.

Характеристики

Джерело енергії
Початкова швидкість кулі
Тип боєприпасів
Особливості
Калібр
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 9

Відгуки до товару за такими фільтрами відсутні.

Дивитися всі відгуки

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні пістолети, калібр яких не перевищує 4,5 мм, і револьвери під патрон Флобера, калібром до 4 мм включно, дозвіл не потрібен!