Ніж Boker Magnum Straight Brother Wood (01MB723)

Довжина клинка, мм
  • 95

Ніж Boker Magnum Straight Brother Wood (01MB723)

Продавець:ВІХА

4.7/5  ( 363 оцінок )

802

Немає в наявності

1

Гарантія. 1 місяць Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ніж туристичний Boker Magnum Straight Brother Wood – модель, створена для цінителів класики, хто в першу чергу віддає перевагу функціонал. Прості витримані лінії створюють кілька незграбний ефект, що справляє позитивний вплив на практичність. Модель проста в догляді і очищення, відсутність декоративного оздоблення вигідно виділяє ніж серед багатьох.
Клинок класичної форми виготовлений зі сталі 440 А. Це матеріал з середнім вмістом вуглецю, гарною корозійною стійкістю, непоганим рівнем гнучкості і міцності на злам. Ріжуча кромка заточена плейновой заточуванням. Це оптимальний варіант для широкозадачного інструменту. Товщина леза по лінії обуха досягає 3,4 мм. Так, його можна використовувати для важких робіт з великими навантаженнями.
Фіксатор, який застосовується в моделі - Liner Lock, один з найбільш простих і в той же час надійних, легко очищається і регулюється при необхідності. Для однорукого відкриття передбачений двосторонній шпенек. Для рукояті кишенькового ножа Boker Magnum Straight Brother Wood використовується стабілізована деревина. Матеріал має привабливу текстуру, не боїться вологи, шкідників, не холодить руку на морозі. Ручка обладнана подпальцевой виїмкою для безпечного використання. Для прихованого носіння передбачена сталева кліпса.

Характеристики

Товщина клинка, мм
  • 3.4
Довжина клинка, мм
  • 95
Матеріал ручки
  • Дерево
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».