Ніж Boker Magnum Backpacker (01EL605)

Довжина клинка, мм
  • 86

Ніж Boker Magnum Backpacker (01EL605)

Продавець:ВІХА

4.7/5  ( 363 оцінок )

832

Немає в наявності

Гарантія. 1 місяць Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ніж туристичний Boker Magnum Backpacker характеризується класичним оформленням і витриманим дизайном. Модель чудово підійде в ролі похідного помічника чи стане варіантом для туристів, любителів автомобільних подорожей або пікніків.

Для клинка складного ножа Boker 01EL605 використовується мартенситна сталь 440 А. Вона характеризується середнім вмістом вуглецю, має рівень твердості 56-57 одиниць за шкалою Роквелла. Лезо досить просто заточується і може підтримувати гостроту протягом тривалого використання. Модель можна використовувати як для різання, так і для невисоких ударних навантажень. Плейновая заточка оптимальна для роботи з різними матеріалами, підходить для точного і рівного різу. У відкритому положенні клинок фіксується з допомогою простого лінійного механізму – Liner Lock. Цей замок відрізняється хорошою здатністю працювати в умовах забруднень, а при необхідності легко очищається і регулюється.

Рукоять оформлена з деревини, має гладку рівну поверхню. Форма ручки проста, легко лягає в руку, подпальцевые виїмки забезпечують надійний хват і безпечне використання.

Характеристики

Товщина клинка, мм
  • 2.7
Довжина клинка, мм
  • 86
Матеріал ручки
  • Дерево
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».