Оптичний приціл Vortex Viper HST 4-16x44 (VMR-1 MOA) (VHS-4309)

Мінімальна кратність, х
  • 4
Максимальна кратність, х
  • 16

Оптичний приціл Vortex Viper HST 4-16x44 (VMR-1 MOA) (VHS-4309)

Продавець:ВІХА

4.7/5  ( 402 оцінок )

24 628

Немає в наявності

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Незалежно від методу полювання і типу вибраного зброї, приціли Vortex Viper HST завжди будуть на висоті і допоможуть направити випущений снаряд точно в ціль. Ця модель (HST = Hunters, Shooters and Tactical) об'єднала кращі достоїнства популярних серій прицілів Viper HS і Viper PST, і може використовуватися як для стрільби з високоточних пневматичних гвинтівок, так і для різних типів нарізної зброї. Незалежно від моделі, кожен приціл Vortex Viper HST має розширений діапазон збільшень 4х Zoom, що означає чотирикратну різницю між мінімальним і максимальним рівнем збільшення. Трансфокатор і барабан введення вертикальних поправок забезпечені опто-волоконними покажчиком, що допомагають безпомилково встановити необхідну кратність і внести точно поправки навіть у темряві. Висока якість оптики забезпечують низькодисперсні XD-скла об'єктива і фірмове просвітлююче покриття XR. Всебічну захист від вологи, запотівання, механічних впливів і потужної віддачі забезпечує герметизація ущільнювальними кільцями, заповнення інертним аргоном, захисне покриття лінз ArmoTek і монолітний 30-мм корпус з авіаційного алюмінію. Дальномірна прицільна сітка VMR-1, відкриті тактичні барабани і механізм відстройки паралаксу дозволяють швидко вносити всі необхідні корективи по ходу стрільби і точно визначити траєкторію падіння кулі. Приціл має просунуту запатентовану систему обнулення барабанів CRS Zero Stop. Не залишається сумнівів, що, Vortex Viper HST 4-16x44 (VMR-1 MOA) - один з кращих прицілів для високоточної стрільби на середні та дальні дистанції, який стане невід'ємною складовою успіху при кожному пострілі в ціль.

Лінзи зі скла з екстра-низькою дисперсією забезпечують поліпшену передачу кольору і високу роздільну здатність зображення. Коефіцієнт заломлення нізкодісперсних стекол мало залежить від частоти світла (від спектру). Всі світлові хвилі заломлюються на однакову величину кута. Застосування даних стекол в конструкції об'єктивів дозволяє практично позбутися від такої неприємної аберації, як хроматизм. Вартість такого скла досить висока, з-за чого тільки виробники високотехнологічної оптики застосовують його в своїх продуктах преміум-класу.

Запатентований багатошарове покриття антивідблиску лінз Vortex XR дозволяє досягти максимального світлопропускання і чіткості зображення.

Waterproof - означає, що оптика герметизована ущільнювальними Про кільцями і захищена від проникнення вологи з міжнародного класу IPX7. Занурення в рідину протягом 30 хвилин на глибину 1 метр не завдасть приладу найменшого збитку і не вплине на його функціональність. Такий оптиці ніякі погодні умови не страшні.

Fogproof - означает, что корпус изнутри заполнен инертным газом, что исключает конденсацию влаги на внутренних поверхностях при перепаде температур. Как следствие, оптика не запотевает изнутри, а также не возникает коррозия материалов под воздействием влаги. Прибор продувается инертным газом, в результате чего воздух вытесняется в данном случае азргоном, который не вступает в реакции с другими веществами, не содержит в своём составе паров воды и не конденсируется на внутренних поверхностях оптики.

ArmorTek - надміцне гідрофобне покриття зовнішніх оптичних поверхонь, що забезпечує захист лінз від подряпин, води, масел і бруду.

Характеристики

Тип прицілу
Мінімальна кратність, х
  • 4
Максимальна кратність, х
  • 16
Підсвітка прицільної марки
Налаштування від паралакса
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами