Ніж Spyderco Pacific Salt Plain black (C91PBBK)

Матеріал клинка

Ніж Spyderco Pacific Salt Plain black (C91PBBK)

Продавець:digtec

4.3/5  ( 345 оцінок )

3 623

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ніж Spyderco Pacific Salt Plain black (C91PBBK) спеціально розроблено для тих, хто проводить багато часу біля води або занурюючись в неї. При виборі матеріалу клинка, основними критеріями були: стійкість до водяному середовищі, неподверженость іржі і корозії, міцність і здатність довго зберігати гостроту леза. З усіма цими завданнями чудово справляється унікальна хром-нікелева сталь H-1. Особливий склад сталі робить вироби з неї абсолютно невразливими для іржі і придатними для використання в солоної і прісної воді.

Ніж Spyderco Pacific Salt Plain black (C91PBBK) має клинком в стилі Clip Окуляри, з трохи закругленим вістрям, гладкою ріжучою кромкою і чорним карбонитридным покриттям. Рукоять складається з пластин чорного композиційного матеріалу, армованого скловолокном – FRN, і внутрішніх сталевих елементів, спеціально оброблених і невосприимчивых для іржі і точкової корозії.

Фірмове круглий отвір на клинку збільшено до 14 мм, що полегшує відкриття/ закриття ножа в рукавичках, мокрими або закляклими руками. Текстура рукояті носить назву Volcano Grip, що відсилає нас до подобою вулканічної породи, і є дуже шорсткою і зручною на дотик. Ручка гармонійно доповнена чорної титанової кліпсою, яка дає можливість носити ножа в кишені перевернутої позиції Tip-Up, як з лівого, так і з правого боку. Збільшене отвір на лезі також дає можливість використовувати його як кріплення для темляка або шнура, коли ніж має можливість загубитися або потонути.


Характеристики

Матеріал клинка
Тип замка
  • Back lock
Примітка
  • *Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України
Країна реєстрації бренду
  • США
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».