Складаний ніж Victorinox HUNTER PRO Alox 0.9415.20

Код:  247877839
Матеріал клинка

Складаний ніж Victorinox HUNTER PRO Alox 0.9415.20

Код:  247877839

Немає в наявності

5 575

Гарантія. Довічна Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 

Опис

Новинка з серії Мисливців – швейцарський складаний ніж Victorinox HUNTER PRO Alox 0.9415.20. Культовий дизайн і досконала форма в поєднанні з легендарною надійністю і зручністю. Представлена модель з серії HUNTER PRO приємно здивує своїми якостями і на полюванні, і при виконанні щоденних завдань. Кишеньковий ніж Victorinox HUNTER PRO 0.9415.20 має великий міцний клинок з високоміцної нержавіючої сталі з функцією фіксації леза Back-lock. Ідеальна професійна заточка Plain протягом довгого часу зберігає свої робочі властивості. Як і у всіх моделях з популярної колекції Alox, накладки на рукоятці виготовлені з алюмінію Alox з анодним окисленням, що створює додатковий захисний шар і перешкоджає пошкоджень і корозії. Естетичного вигляду Викторинокс Хантер Про Алокс додає рифлена текстура і яскравий червоний колір. Лезо і рукоять мають зображення логотипу бренду. Використання ножа пов'язане з певними ризиками: ковзання в мокрих, спітнілих або жирних руках, але ергономіка рукояті, накладки і матеріали Victorinox HUNTER PRO Alox збільшують безпеку при використанні ножа. Купуючи цього «красеня», Ви отримуєте високу міцність в зручному, більш тонкому дизайні (довжина в складеному вигляді – 136 мм, товщина – 16 мм). Складаний ніж Victorinox (Викторинокс) оснащений універсальним кліпом з широким захватом, що дозволить легко і зручно закріпити ніж на пояс або рюкзак. Майстри забезпечили «Мисливця» сталевим отвором і темляком у вигляді паракорда. Victorinox HUNTER PRO 0.9415.20 упакований в стильну брендовану коробку сріблястого кольору. Здавна кожен поважаючий себе чоловік або воїн хотів отримати в дар майстерно виконаний ніж з рук титулованої особи або короля. Роки йдуть, а хороший ніж, як і багато років тому, залишається відмінним подарунком для сильної половини людства. Швейцарський складаний ніж Victorinox HUNTER PRO 0.9415.20 запросто впорається з роллю такого пам'ятного презенту. Швейцарський бренд Victorinox напевно знає, чого хоче впевнений у собі чоловік.

Характеристики

Матеріал клинка
Країна реєстрації бренду
  • Швейцарія
Гарантія
  • Довічна
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».

 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image