Складаний ніж Victorinox Swisschamp 1.6795

Код:  247879015
Матеріал клинка

Складаний ніж Victorinox Swisschamp 1.6795

Код:  247879015

Немає в наявності

5 349

Гарантія. Довічна Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Популярний у всьому світі мультитул від легендарних творців культового армійського ножа SAK – торговельної марки Victorinox. Представляємо кишеньковий складаний ніж середнього розміру Victorinox Swiss Champ 1.6795, з яким Ви будете екіпіровані до зубів і готові до будь-яких викликів. Технічні особливості і параметри моделі Swiss Champ 1.6795 серія: Swiss Сһамрколичество функцій: 33, довжина у зібраному вигляді: 91 мм, товщина: 33 мм, фірмові червоні накладки з глянсового пластикамарка нержавіючої сталі для клинків: X55CrMo14; для сталевих інструментів: X39Cr13; для пружин: X20Cr13, країна-виробник: ШвейцарияА тепер приступимо до розбору всіх неймовірних 33 функцій в 8-шаровим дизайні:1. великий клинок. 2. маленький клинок. 3. штопор. 4-5. консервний ніж з маленькою плоскою викруткою 3 мм. 6-8. відкривачка для пляшок з плоскою викруткою 6 мм і інструментом для зачищення проводів. 9. кернер / шило 10. хрестова викрутка 1/2. 11. ножиці. 12. багатофункціональний гачок. 13. пила по дереву. 14-17. рыбочистка з інструментом для витягання риболовних снастей, лінійка (в см) і лінійка (в дюймах), 18-21. пилка для нігтів з металевим напилком, очищувачем для нігтів і пилкою для металу, 22. окрема плоска викрутка 2,5 мм, 23. невелика долото 4 мм, 24-26. плоскогубці з кусачками і інструментом для обтиску дроту. 27. кулькова ручка, 28. збільшувальне скло. 29. міні викрутка (витягується з штопора). 30. пінцет. 31. зубочистка. 32. шпилька з нержавіючої сталі. 33. кільце для ключів. Інструменти зроблені з міцної нержавіючої сталі з високими антикорозійними властивостями. Чудове візуальне і технічне втілення по-справжньому крутого кишенькового ножа Victorinox. Міцні пластикові накладки в класичному червоному виконанні. На лицьовій накладці – легендарний логотип компанії Викторинокс (білий хрест на тлі щита). Багатофункціональна модель з досить значною 8-шарової конструкцією з раціональним розміщенням інструментів. Зубочистку, пінцет, кулькову ручку і шпильку шукайте в торцях пластикових накладок. Ергономічний дизайн довжиною 91 мм. Висока надійність матеріалів і професійну якість зборки. При належному догляді буде служити Вам вічно.

Характеристики

Матеріал клинка
Країна реєстрації бренду
  • Швейцарія
Гарантія
  • Довічна
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».