Складаний ніж Victorinox Evolution 2.5393.SE

Код:  247879519
Матеріал клинка

Складаний ніж Victorinox Evolution 2.5393.SE

Код:  247879519

Немає в наявності

8 623

Гарантія. Довічна Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

«Багато функціоналу не буває» - мабуть, це девіз не тільки швейцарського бренду Victorinox в цілому, але і зокрема складного ножа Victorinox Evolution S54 2.5393.SE. Ніж з колекції Delemont - це необхідна річ для кожного, хто не уявляє своє життя без подорожей, туризму та пригод. Вражаючі 32 функції допоможуть легко впоратися з будь-якими викликами. Дизайнерами Victorinox в цьому мультитулі закладені наступні можливості: велике лезо з системою блокування Slip-joint; ніж для відкриття консервних банок, поєднаний з маленькою викруткою 3 мм; відкривачка для пляшок з плоскою викруткою, а також пристосуванням для зачищення ізоляції; гайковий ключ; гайковерт; щипці для обжиму проводів; двопозиційні плоскогубці; кусачки для дроту; пила по дереву; ножівка по металу з напилком; викрутка Phillips; плоска викрутка; ніж для чищення риби з пристосуванням для витягування риболовного гачка; провідник для волосіні; ножиці з микроволнистой заточуванням лез і шило, яке легко впорається з роллю кернера. Для любителів тримати все під контролем, вбудовані компас з візиром; лінійка в сантиметрах і дюймах; лупа зі збільшенням х6. Конструкція забезпечена штопором (без нього пригоди можуть і не розпочатися). Приємним бонусом стане пилочка для нігтів, доповнена інструментом для догляду за нігтями. Модель має вбудовані зубочистку і пінцет, а також зручне кільце для ключів або карабіна. Всі металеві елементи виконані з стійкою до деформації та корозії нержавіючої сталі. Класичне колірне рішення у вигляді червоного корпусу, виготовленого з ударостійкого пластику. Дана модель має 10-шарову конструкцію з ретельно продуманим розміщенням інструментів. Ергономічний і практичний дизайн, а також досить компактна довжина (85 мм) і оптимальний вага (218 м) – все це робить мультитул Victorinox Evolution S54 зручним в експлуатації. Особливістю даної моделі є система блокування леза. Поставляється в красивій пакувальній коробці. Лінійка доладних ножів на стільки ж різноманітна, що ми впевнені: Ви обов'язково підберете ідеальний варіант для особистого використання або корисного подарунка для одного. А Викторинокс подбав, щоб кожен раз це була незмінна практичність, довговічність і якість.

Характеристики

Матеріал клинка
Країна реєстрації бренду
  • Швейцарія
Гарантія
  • Довічна
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».