Складаний ніж Victorinox NOMAD UKRAINE 0.8353.3R7

Код:  247879921
Матеріал клинка

Складаний ніж Victorinox NOMAD UKRAINE 0.8353.3R7

Код:  247879921

Немає в наявності

2 039

Гарантія. Довічна Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Багатофункціональний складаний ніж Victorinox NOMAD UKRAINE 0.8353.3R7 виконаний в унікальному дизайні з національною символікою у вигляді Герба України. Представлена модель є гармонійним поєднанням чудовою практичності швейцарських інструментів та патріотичної української стилістики. Оригінальний Victorinox NOMAD UKRAINE 0.8353.3R7 входить до складу ексклюзивної лімітованої колекції, тому може послужити чудовим подарунком для всіх патріотів, хто цінує по-справжньому корисні і, в той же час, нетривіальні речі. Базовий елемент конструкції ножа – велике лезо з гладкою заточуванням. Ефективність і безпека роботи з таким ножем забезпечується спеціальним фіксатором леза, завдяки якому, клинок в робочому процесі не може закритися мимовільно. Серед спеціальних приладдя, вбудованих в мультитул Victorinox представлений консервний ніж, універсальна відкривачка для пляшок, оснащена маленькою викруткою і пристосуванням для зняття ізоляції. Також тут можна побачити штопор, шило-кернер і комплект традиційних для швейцарських ножів Викторинокс аксесуарів – пінцет і зубочистку. Практичність і довговічність цього складного ножа обумовлена професійної складанням конструкції і матеріалом виготовлення, в ролі якого виступила нержавіюча сталь найвищої якості. Виконаним з цього металу інструментів, не страшні корозійні прояви, а також регулярні механічні навантаження. Корпус Викторинокс виготовлений з міцного пластику, стійкого до ударів, тиску і руйнівної дії води. Цілісна ручка ергономічної форми надійно захищає функціональну конструкцію ножа від проникнення шкідливих речовин ззовні. Для оформлення рукояті був обраний насичений чорний фон, окрасою якого стали, нанесені методом високоякісної друку герб України і фірмова символіка Викторинокс. Товстий шар зміцнюючого лаку підкреслює глибину і насиченість кольорів, а також надійно захищає оформлення від зносу і втрати первісної цілісності. Зручність перенесення представленого складного ножа Викторинокс забезпечує сталеве кільце, вбудоване в корпус. З його допомогою, мультитул можна прикріпити на брелок і завжди носити його при собі.

Характеристики

Матеріал клинка
Країна реєстрації бренду
  • Швейцарія
Гарантія
  • Довічна
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».