Складаний ніж Victorinox HUNTER PRO 0.9411.M9

Код:  247880317
Матеріал клинка

Складаний ніж Victorinox HUNTER PRO 0.9411.M9

Код:  247880317

Немає в наявності

5 575

Гарантія. Довічна Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Удосконалена 136-милиметровая модель кишенькового мисливського ножа Victorinox HUNTER PRO 0.9411.M9 з кріпленням для темляка. Серія HUNTER PRO (Хантер Про). Дизайн з яскравою помаранчевої рукояттю. Швейцарський «мисливець» володіє ідеальними практичними розмірами, розроблений спеціально для зручного використання в польових умовах. З однаковим успіхом допоможе обробити тушу тварини і відкрити консервну банку або нарізати продукти. Клинок - це фірмова нержавіюча сталь Викторинокс з твердістю за шкалою Роквелла 55-56 HRC. Унікальна технологія шліфування, яка використовується на фінальних етапах виробництва сплаву, посилює опірність до впливу корозії, стійкість до будь-якого роду пошкоджень. Однорукое лезо має заводську гладку заточку (Plain). Пластикові накладки на рукоятку виготовлені з витривалого і легкого у догляді полімерного матеріалу – поліаміду. Такий матеріал чудово впорається з випробуваннями водою, брудом, жиром і потім. Ефект Soft-touch для приємних тактильних відчуттів. Ергономічний вага моделі і форма рукоятки з анатомічними жолобками для пальців дарують інструменту надійне захоплення і перешкоджають вислизанню ножа з рук під час роботи. Серед іншого ніж має високу якість матеріалів і кріпильних деталей. Надійна збірка професійними ножовщиками Викторинокс і контролювання всіх етапів виробництва дозволяє створювати витривалі конструкції для активної щоденної експлуатації. Великий клинок складаного ножа Викторинокс Хантер Про 0.9411.M9 має лезо форми Drop-Point з функцією відкриття однією рукою One Hand (круглий отвір на лезі). Це одна з перших моделей складного ножа з механізмом вилучення клинка Back-lock. Щоб вивільнити клинок, потрібно натиснути сталеву пластину на спинці рукоятки. Модель Викторинокс HUNTER PRO 0.9411.M9 – це зразок функціонального дизайну, одягненого в ідеальні для свого роду інструмента розміри: 136 х 16 мм (довжина рукояті в складеному вигляді і товщина). Мисливський ніж Хантер Про має спеціальний чохол, який за допомогою липучки можна прикріпити на пояс. Щоб ідеальні робочі характеристики зберігалися максимально довго, регулярно чистіть клинок і періодично змащуйте механізм.

Характеристики

Матеріал клинка
Країна реєстрації бренду
  • Швейцарія
Гарантія
  • Довічна
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».