Складаний ніж Victorinox EXCELSIOR 0.6910

Код:  247881661
Матеріал клинка

Складаний ніж Victorinox EXCELSIOR 0.6910

Код:  247881661

Немає в наявності

788

Гарантія. Довічна Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Минимализм и лаконичность – это швейцарский складной нож Victorinox EXCELSIOR 0.6910. Лучшее решение для всех, кто ищет надежного помощника широкого применения. Карманный нож из серии Excelsior – универсальный инструмент как для города, так и полевых условий. Дома, в офисе, командировке или во время отдыха на природе, этот небольшой нож ловко справится с любым вызовом. Простота дизайнерского решения, не перегруженного излишней комплектацией: всего одно большое лезвие с зеркальной шлифовкой и гладкой заточкой кромки (Plain). Однослойная конструкция выполнена в еще более тонком и узком корпусе. Представлена модель складаного ножа від Victorinox (Викторинокс) має незмінно естетичний зовнішній вигляд і виконана в пізнаваному червоному кольорі. Накладки на корпусі-рукоятки виготовлені з органічного пластику (целлидор) з глянцевим покриттям, з логотипом компанії. Металеві елементи Victorinox EXCELSIOR 0.6910 зроблені з високоякісної нержавіючої сталі з антикорозійними властивостями і довічною гарантією на заводський брак. Простота в експлуатації: лезо не вимагає специфічного догляду або частого заточування. Компактний розмір (довжина – 84 мм в складеному вигляді) дозволяє легко розмістити ніж у кишені, а невеликий стильний чохол чорного кольору подбає про збереження Вашого нового друга. Складаний ніж Victorinox EXCELSIOR 0.6910 буде довгі роки радувати Вас бездоганними робочими якостями та практичністю у використанні. Excelsior - вигідна покупка корисного і функціонального швейцарського інструменту для себе і друзів.

Характеристики

Матеріал клинка
Країна реєстрації бренду
  • Швейцарія
Гарантія
  • Довічна
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

    Відгуки про товар у інших продавців
  • Олександр Рошканюк
    Відгук від покупця. Продавець: Gifts & Travel

    Очень маленький нож

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».