Складаний ніж Victorinox Classic LE Mexican Sunset 0.6223.L1807

Код:  247882669
Матеріал клинка

Складаний ніж Victorinox Classic LE Mexican Sunset 0.6223.L1807

Код:  247882669

Немає в наявності

1 408

Гарантія. Довічна Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 

Опис

Колекційний складаний мультитул Victorinox Classic LE Mexican Sunset 0.6223.L1807 з лімітованої серії. Креативний підхід до створення складного ножа. Протягом декількох років компанія Викторинокс проводить конкурс серед дизайнерів різних країн під назвою «Місця світу». Серед безлічі оригінальних ідей відібрали топ-10 дизайнів, які презентовані в колекції. Ключові особливості моделі Classic Limited Edition 2018 - швейцарський кишеньковий ніж з 7-ма функціями - лімітована колекція 2018 року - унікальний мистецький дизайнЯркий і неординарний малюнок на мультитулі Classic LE New Zealand зацікавить любителів Мексики, а також всіх, кому не чужий дух авантюризму і пригод. Зображення нанесено на обидві накладки.«Маленький, та молодецький» - це точно про це маля. На площі компактної поєднали 7 функцій. Двошарова конструкція укомплектована маленьким клинком; невеликими ножицями; пилочкою для нігтів, комбінованої з плоскою викруткою 2,5 мм. На торцях рукоятки розташований звичний набір з зубочистки і пінцета, а також сталеве кільце для підвішування до ключів або брелока. Виріб має зручну довжину, яка в складеному вигляді складає всього 58 мм. Для виготовлення накладок на рукоять використовували органічний декорований пластик із гладкою поверхнею. Металеві інструменти виготовлені з високоякісної нержавіючої сталі, яка відрізняється стійкістю до деформації і зносостійкістю. Комплектується маленьким чохлом, щоб Ваш новий складаний ніж-брелок був надійно захищений від пилу і забруднень. Складні ножі від всесвітньо відомої швейцарської торгової марки Викторинокс – це еталон якості, а тепер ще й твір мистецтва. Творці легендарного армійського ножа SAK продовжують славні вікові традиції якості, надійності і практичності.

Характеристики

Матеріал клинка
Країна реєстрації бренду
  • Швейцарія
Гарантія
  • Довічна
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».

 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image