Складаний ніж Victorinox HUNTER PRO 0.9411.63

Код:  247883563
Матеріал клинка

Складаний ніж Victorinox HUNTER PRO 0.9411.63

Код:  247883563

Немає в наявності

7 827

Гарантія. Довічна Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Здавалося б, суворий мисливський ніж, але, коли за справу беруться висококваліфіковані майстри, за плечима яких більш ніж вікова історія успішного створення Victorinox Swiss Army Knife, то і палиця стріляє, і ніж стає елегантним. Спеціально на вимогу професійних мисливців конструктори розробили 136-милиметровую модель складного кишенькового ножа Victorinox HUNTER PRO 0.9411.M9 і додали до більш раннього дизайну отвір для темляка. Представлена модель поповнила серію HUNTER PRO (Хантер Про). Дерев'яний дизайн рукояті з натурального горіхового дерева. Широкий клинок складаного ножа Викторинокс Хантер Про 0.9411.M9 має лезо форми Drop-Point. Хантер Про стали одними з перших доладних ножів з функцією блокування леза Back-lock (беклок). Витяг і складання клинка відбувається шляхом натискання сталевої пластини вздовж спинки рукояті. Великий легко виймається клинок виготовлений з легендарної нержавіючої сталі Викторинокс. Має твердість за шкалою Роквелла 55-56 HRC, а завдяки унікальному способу шліфування, яку застосовують на останніх етапах виробництва, чудово протистоїть утворенню іржі і фізичних ушкоджень. Лезо має заводську гладку заточку (Plain). Модель Викторинокс HUNTER PRO 0.9411.M9 – це приклад мультифункціонального дизайну, наділеного найкращими для такого роду інструмента фізичними характеристиками: розмір - 136 х 16 мм (довжина і товщина); вага – 162 р. Мисливський ніж Хантер Про з дерев'яною ручкою комплектується міцним чохлом оливкового кольору з нейлонового матеріалу, що імітує шкіру. Крім збереження Вашого «швейцарця» від негативного впливу навколишнього середовища і забруднень, чудово справляється у ролі своєрідного органайзера (закріпивши чохол на пояс, ніж завжди буде знаходитися під рукою). Якщо Ви хочете максимально довго насолоджуватися професійним якістю, важливо не забувати чистити і змащувати інструмент. Оптимальна вага моделі і ергономічна форма рукоятки з анатомічними жолобками для пальців дарують інструменту надійне захоплення і перешкоджають вислизанню ножа з рук під час роботи. Серед іншого ніж має високу якість матеріалів і кріпильних деталей. Надійна збірка професійними ножовщиками Викторинокс і контролювання всіх етапів виробництва дозволяє створювати витривалі конструкції для активної щоденної експлуатації.

Характеристики

Матеріал клинка
Країна реєстрації бренду
  • Швейцарія
Гарантія
  • Довічна
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».