Ніж Ganzo G738-GR зелений (G738-GR)

Код:  250794071
Матеріал клинка

Ніж Ganzo G738-GR зелений (G738-GR)

Код:  250794071

Немає в наявності

829

744

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ніж Ganzo  G738-GR зелений (G738-GR)

Щоб витримати експлуатацію в таких жорстких умовах, які передбачає відпочинок на природі, ніж повинен бути зібраний з найбільш якісних комплектуючих. Так, клинок Ganzo G738 випущений з нержавійки, яка знайшла широке застосування у цій галузі. Марка 440С містить в складі цілий ряд легуючих добавок, які дозволяють поліпшити її властивості, підвищити стійкість до іржавіння і здатність залишатися гостро заточеною.

Геометрія клинка грамотно продумана. Це Drop Point зі зниженою лінією обуха. Вістря клинка трохи піднесено, за рахунок чого ріжуча кромка фактично подовжується. Заточення ножа рівна і її легко поєднувати, використовуючи звичайну кишенькову точило. Що стосується габаритів клинка, то це довжина 8.9 см, що дозволяє легко використовувати ніж для чищення риби, приготування бутербродів, і товщина 3.3 мм.

У кожному з крайніх положень (відкритий і складений ніж) лезо добре фіксується. Цьому сприяє використання замку Axis-Lock. У ньому застосовується невеликий металевий штифт, який визначає положення клинка. Розблокувати такий замок можна навіть однією рукою, що є безперечною перевагою для туристів і мисливців.

Для рукоятки був обраний склопластик марки G10. Він заслужив довіру виробників і покупців ножів завдяки несприйнятливості до корозії і міцності. За цими ознаками G10 істотно перевершує інші види пластиків. Рукоятка ножа має зручні розміри і форму. Її поверхня не гладенька, а текстурована, до того ж, вислизанню рукоятки перешкоджають довгі виїмки в нижній частині рукоятки. Вони ж служать декоративним елементом у загальному дизайні. Модель Ganzo G738 випускається в трьох варіантах, кожен з яких відрізняється кольором рукоятки.

Характеристики

Матеріал клинка
Твердість клинка
  • 56-58 HRC
Тип замка
  • AXIS-ASSIST Lock
Поверхня клинка
  • Сатиноване покриття
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».