Чоловіча тактична футболка з коротким рукавом Lesko A817 Green розмір L формений

Чоловіча тактична футболка з коротким рукавом Lesko A817 Green розмір L формений

Продавець:MobiELS

4.8/5  ( 513 оцінок )

374

299

Немає в наявності

2

Гарантія. 1 місяць Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тактичні футболки – особливий вид одягу, розроблений спеціально для співробітників силових структур, гардероб яких повинен бути зручним і функціональним. Модель Lesko A817 – прекрасний варіант для весняно-літнього сезону, коли важливо забезпечити циркуляцію повітря і якісний відвід вологи. Ще одне її безперечна перевага – висока зносостійкість: виріб відмінно витримує тертя, не рветься і не розходиться по швах. Воно досить щільно облягає торс, але не сковує рухи і не перешкоджає необхідної продувається.

Футболка поло виготовлене з міцного та безпечного матеріалу, Lesko A817 не натирає і не викликає подразнень. Для даної моделі обрано універсальний фасон, який підходить під різні типи статури, а комір додатково захищає область шиї від сонця в спекотні дні. В піднятому стані деталь забезпечить цій зоні захист від продування у вітряну погоду. На рукавах вироби передбачені застібаються кишені, в яких зберігають невеликі предмети. Шви футболки виконані таким чином, щоб не доставляти власнику навіть найменшого дискомфорту.

Носити модель Lesko A817 можуть не тільки працівники силових відомств – вона буде зручною і як звичайної міської одягу стилю мілітарі. А завдяки відмінним характеристикам і довговічності її можна одягати в походи і використовувати в ситуаціях, коли необхідна по-справжньому міцна одяг.

Характеристики

Гарантія
  • 1 місяць
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами