ТОП ПРОДАЖІВ

Коліматорний приціл Bassell 1x30-BASSELL-1

Мінімальна кратність, х
  • 1
Максимальна кратність, х
  • 1

Коліматорний приціл Bassell 1x30-BASSELL-1

Продавець:Well Store

5/5  ( 21 оцінок )

1 373

Є в наявності

65

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

1х30-BASSELL-1 –це коліматорний приціл закритого типу. Він орієнтований на використання з гладкоствольными рушницями, короткоствольною та іншою вогнепальною зброєю. Коліматорний приціл 1х30-BASSELL-1 забезпечує стрілку чіткість зображення, чимале поле зору, що дає можливість результативно стріляти навскидку на коротких дистанціях.

Прицільні марки 1х30-BASSELL-1 мають перемикання, що забезпечує стріляє двома кольорами – червоним і зеленим. Плюс, є можливість використання п'яти режимів освітлення з різною яскравістю (для кожного з кольорів), під різні ступені освітленості. А також регульованість по горизонталі і вертикалі. Марка прицілювання – не дуже велика, рівна, не розмазана, тіньових плям і будь-яких артефактів.

Корпус коліматора 1х30-BASSELL-1 виготовлений з анодованого алюмінію. Єдині пластикові елементи тут – це знімні захисні кришечки для об'єктива і окуляра. Металевими тут є навіть кришка відсіку елемента живлення і кришки, що захищають регулятори налаштування. Крім того, відсік для батареї CR2032 додатково захищений від вологи ущільнювальним гумовим кільцем.

Коліматорний приціл 1х30-BASSELL-1 відрізняється надійністю і высокопрочностью, завдяки чому підходить на багато видів не тільки пневматичної та страйкбольної, а також мисливського та бойової зброї. Приціл 1х30-BASSELL-1 є універсальним і адаптується під кріплення «ластівчин хвіст», планки Пикатинни і Вівера.

Приціл коліматорний 1х30-BASSELL-1 комплектується елементом живлення, юстирувальними ключами, серветкою, інструкцією і захисними кришками.

Характеристики

Тип прицілу
Кріплення в комплекті
Живлення
Мінімальна кратність, х
  • 1
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами