Приціл оптичний T-Eagle SR 3-9X40 EG

Мінімальна кратність, х
  • 3
Максимальна кратність, х
  • 9

Приціл оптичний T-Eagle SR 3-9X40 EG

Продавець:Квадрат S

4.9/5  ( 72 оцінок )

1 885

Немає в наявності

1

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

T-eagle SR 3-9X40IR – оптичний приціл із змінною кратністю х3-9 і діаметром вхідної лінзи 40 мм. Співвідношення основних параметрів оптики дозволяє з комфортом використовувати цей приціл навіть при недостатній освітленості.

Діаметр вихідної зіниці становить 13,3-4,45 мм, що позитивно позначається на комфортності використання прицілу, знижує стомлюваність очей стрілка і дозволяє тривалі спостереження та прицілювання через оптику. Прицільна сітка типу HK SFP IR-MIL забезпечена підсвічуванням з можливістю перемикання червоний/зелений колір. Елемент живлення підсвічування не дорогий і досить поширений – літієва "таблетка" 2032.

Барабанчики для внесення поправок мають крок 1/4 МОА. Запас поправок по висоті і горизонталі – 50 МОА.

Прицільна сітка розташована у другій фокальній площині, а значить, зберігає постійну товщину при всіх налаштуваннях збільшення. Головним достоїнством цього традиційного способу розташування прицільної сітки є зручність при прицілюванні по дрібним і віддаленим цілям і великі показники збігів точки попадання з точкою прицілювання. До того ж, подібне рішення позитивно позначається на вартості прицілу.

Приціл пристосований для установки на кріплення типу ластівчин хвіст і може використовуватись зі зброєю під патрон .22LR, пневматикою СО2 і пневматикою РСР.

У комплекті з T-eagle SR 3-9X40IR йдуть: роздільні кільця під кріплення типу "ластівчин хвіст", захисні кришки-фліпи і серветка для протирання оптики

Характеристики

Тип прицілу
Кріплення в комплекті
Живлення
Діаметр труби прицілу
  • 25.4 мм
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами