Складаний ніж Victorinox OUTRIDER 0.8513.3B1

Код:  253515501
Матеріал клинка

Складаний ніж Victorinox OUTRIDER 0.8513.3B1

Код:  253515501

Колір: оберіть потрібний варіант

Немає в наявності

3 660

Гарантія. Довічна Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 

Опис

OUTRIDER 0.8513.3B1 – Швейцарський кишеньковий ніж з 14 функціями і ударостійкими накладками матового чорного кольору з відомим логотипом компанії (білий хрест на тлі червоного щита). Багатофункціональний мультитул обладнаний якісною пилкою по дереву, зручними ножицями і довгою тонкою хрестової викруткою. Великий ультраострый клинок з фіксатором леза легко впорається з різкою все, що душі завгодно: від ковбаси до мотузок. Ще одна перевага – це фіксатор відкритого леза типу Liner-Lock не тільки для леза, але і великий відкривачки, що дозволяє використовувати останню в якості міцної фомки. Істотна перевага складного ножа Аутрайдер 0.8513.3B1 - удароміцні накладки з матовою, антиковзною фактурою і анатомічними вигинами для стійкої фіксації в руці. При виробництві використана фірмова нержавіюча сталь Викторинокс з високою антикорозійністю, а також стійкість до деформації і затуплению. Всі леза мають професійної заводський заточуванням для збереження первісної гостроти різальних кромок на протязі довгого періоду. Ключові характеристики і особливості OUTRIDER 0.8513.3B1 великий клинок з Plain (гладкою) заточкою , фіксація Liner-Lock для клинка і відкривачки, 14 функцій, розмір в складеному вигляді: 111 х 21,5 мм (довжина х товщина), інструменти з високоякісної нержавіючої сталі, чорні матові накладки з поліаміду (PA), упаковка: фірмовий блістер з інформацією про моделі, бренд: Victorinox, Швейцарія, довічна гарантія на якість матеріалів і складання Ексклюзивний дистриб'ютор торгової марки - Викторинокс Україна.

Характеристики

Матеріал клинка
Країна реєстрації бренду
  • Швейцарія
Гарантія
  • Довічна
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».

 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image