Складаний ніж Victorinox WINE MASTER Damast 0.9701.J19

Код:  253515506
Матеріал клинка

Складаний ніж Victorinox WINE MASTER Damast 0.9701.J19

Код:  253515506

Немає в наявності

22 278

Гарантія. Довічна Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 

Опис

Victorinox WINE MASTER Damast 0.9701.J19 – лімітована модель, випущена в 2019 році. Досконалий у всіх відносинах дизайн з великою дамаським клинком і темно-коричневими дубовими накладками. Бажаний зразок кишенькового ножа для колекціонерів, а також елітарного кола шанувальників вина і легендарної ножовий продукції швейцарської компанії Victorinox. Витонченого стилю інструменту надають дерев'яні накладки з дуба, обробленого димом для отримання глибокого темного відтінку. Стильна патина, що повторює деревину, використовувану для виготовлення традиційних винних бочок для елітних сортів. На тильній накладці кожного примірника - тиснення з унікальним номером моделі і роком випуску колекції. Єдине у своєму роді велике лезо виконане з міцної дамаської сталі "AEGIR" (DS93X), нараховує 333 шару. Клинок для даної моделі має твердість 60 HRC! Сріблястий логотип бренду на лицьовій накладці є також кнопкою для отримання клинка. Даний швейцарський винний ніж забезпечений інструментами для реалізації 6 функцій 1. великий клинок з фіксатором 2. штопор 3. різак для фольги 4. двоступінчастий важіль для вилучення кірка 5. відкривачка 6. сталеве кільце для підвісу Подовжений штопор з п'ятьма витками запобігає поломку кірка, а в унікальному комбінованому інструменті міститься двоступінчастий важіль для відкупорювання і відкривачка для пляшок. Кишеньковий ніж оснащений також спеціальним інструментом з хвилястим краєм для зняття фольги і великим лезом з фіксатором, ідеально відповідним для сиру або ваших улюблених кулінарних ласощів. Розумний і серйозно розбирається у вині. Ключові характеристики і особливості WINE MASTER Damast 0.9701.J19 лімітована колекція 2019 року, обмежений тираж: 6000 екземплярів, міцний клинок з дамаської сталі з унікальним фактурним малюнком, розмір в складеному вигляді: 130 х 17 мм (довжина х товщина), інструменти з високоякісної нержавіючої сталі, елегантні накладки з натурального дуба, упаковка: фірмова подарункова коробка з сертифікатом якості та інструкцією, що бренд: Victorinox, Швейцарія, довічна гарантія на якість матеріалів і складання Викторинокс Україна – це ексклюзивний дистриб'ютор торгової марки.

Характеристики

Матеріал клинка
Країна реєстрації бренду
  • Швейцарія
Гарантія
  • Довічна
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».

 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image