Складаний ніж Victorinox CLASSIC LE 0.6223.L1906

Код:  253515556
Матеріал клинка

Складаний ніж Victorinox CLASSIC LE 0.6223.L1906

Код:  253515556

Немає в наявності

1 408

Гарантія. Довічна Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 

Опис

Чи Любите ви поїсти так само, як і ми? Не соромтеся своїх почуттів з маленьким складаним ножиком Victorinox Classic LE «BURGER BAR» з лімітованої 2019-м роком лінійки. Він гарантовано подарує вам гарний настрій. Стане цікавим і неординарним подарунком для друзів і близьких. Особливості моделі CLASSIC LE 0.6223.L1906 - BURGER BAR колекція: Classic Limited Edition 2019, швейцарський кишеньковий ніж-брелок з 7-ма функціями, лімітований випуск 2019 року, 10 оригінальних варіацій дизайну на тему «ЇЖА СВІТУ», високоякісна нержавіюча сталь, довжина в складеному вигляді: 58 мм, товщина конструкції: 9 мм, вага ножа: 21 р, в комплект входить чохол Складаний ніж Викторинокс 0.6223.L1906 – це виключно висококласні матеріали: фірмова нержавіюча сталь і глянсовий органічний пластик. Сталь володіє великою стійкістю до корозії, зберігає продуктивність всіх інструментів на протязі багатьох років. Традиційно для цієї колекції за основу вибирають конструкцію швейцарських ножів Classic SD. Невеликою довжиною клинок має дуже гострим лезом, яке напевно знайде застосування кожен день: відрізати, нарізати, почистити, - все по зубах цього спритного малюкові. Доповнення у вигляді зубочистки і пінцета зручно розташувалися в торцях рукояті.1. маленьке лезо завдовжки 40 мм з Plain заточуванням 2. ножиці 3. пилка для нігтів з 4. - плоска викрутка 2,5 мм 5. зубочистка 6. пінцет 7. кільце для підвісу Компанія Викторинокс (Швейцарія) протягом багатьох років проводить конкурс дизайну серед творчих особистостей з усього світу і щороку для цього вибирається своя унікальна тема. Особливість цієї обмеженої серії - нанесення двох різних малюнків одного стилю на кожну з накладок. Легендарні складні ножі від швейцарських ножовщиков Викторинокс – це професійна майстерність і бездоганну якість з більш ніж віковою історією.

Характеристики

Матеріал клинка
Країна реєстрації бренду
  • Швейцарія
Гарантія
  • Довічна
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».

 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image