Складаний ніж Victorinox RANGERGRIP 55 0.9563.C

Код:  253515791
Матеріал клинка

Складаний ніж Victorinox RANGERGRIP 55 0.9563.C

Код:  253515791

Немає в наявності

4 223

Гарантія. Довічна Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 

Опис

Ranger Grip 55 – оригінальний швейцарський ніж з 12 функціями, серед яких сверхострый клинок і крута пила для роботи з деревом. Двокомпонентні ергономічні накладки виконані у фірмовому червоному кольорі з антиковзаючими вставками для надійного захоплення. Складаний ніж RANGER GRIP 55 0.9563.C від швейцарського бренду Victorinox (Викторинокс) володіє практичним функціоналом для мисливців, а також для всіх, хто полюбляє відпочинок на свіжому повітрі під час пікніків і туристичних походів.1. великий клинок з блокуванням у відкритому вигляді 2. консервний ніж з 3. - маленька викрутка 3 мм 4. відкривачка для пляшок з 5. - плоска викрутка 5 мм, заблокованих 6. - інструмент для зачистки проводів 7. пила по дереву 8. шило (кернер) 9. штопор 10. кільце для підвісу 11. пінцет 12. зубочистка Ranger Grip 55 (Рейнджер Грип 55) від культового виробника може похвалитися великим клинком з професійної заводський заточуванням, що дозволяє йому залишатися ідеально гострим на протязі довгого часу. До того ж модель оснащена зручним фіксатором клинка і пляшкової відкривачки у відкритому стані, а щоб скласти досить натиснути на логотип на лицьовій накладці, який одночасно є кнопкою. Високоякісна нержавіюча сталь чудово протистоїть корозії при дії вологи і жиру. Гарантована якість матеріалів і збірки. 12 функцій з трехрядным розміщенням інструментів, довжина в складеному вигляді: 130 мм, довжина клинка: 95 мм, надміцні нековзні накладки з двокомпонентного матеріалу, особливості: блокування клинка, упаковка: фірмова коробка з гарантією, країна-виробник: Швейцарія Оригінальний швейцарський армійський ніж (SAK) від Victorinox – це бездоганна якість, надійність і багатофункціональність.

Характеристики

Матеріал клинка
Країна реєстрації бренду
  • Швейцарія
Гарантія
  • Довічна
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».

 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image