Лук Grand Way дитячий ПВХ (Лук-40/112)

Лук Grand Way дитячий ПВХ (Лук-40/112)

Продавець:Well Store

4.8/5  ( 24 оцінок )

780

Немає в наявності

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Дитячий лукз ПВХ – відмінний помічник в іграх на свіжому повітрі, відрізняється простотою конструкції і легкістю використання.

ПВХ – це поливинилхлор, термопластичний полімер, відрізняється зносостійкістю, а також забезпечує цей дитячий лук необхідною міцністю і гнучкістю. Зручність поводження з лук з ПВХ забезпечує шкіряна рукоять з невеликою поличкою для стріл. Тятива цього лука виготовлена з капронового троса.

Конструкція лука забезпечує легке натяг тятиви і плавний відпустку тятиви з вірною відправкою стріли в ціль.

Незважаючи на застосування сучасних матеріалів – це лук ручної роботи. Оскільки виробничий процес ручної, то він дуже доступний за ціною, а кожен з таких луків унікальний у виконанні.

Серед переваг дитячого ПВХ лука не можна не відзначити і те, що він укомплектований початковим набором з п'яти дерев'яних стріл, а також тканинним чохлом для зберігання і захисту. Кінці стріл дитячого лука зроблені спеціальної закругленої форми, що значно знижує ризик травмоопасності.

Лук здатний принести вашим дітям багато радості, і може сподобатися як хлопчикам, так і дівчаткам. При цьому він допоможе їм придбати і розвинути безліч корисних навичок – уважність, окомір, а також покращує поставу і зміцнює м'язи.

Звичайно, даний лук не є «бойовим» – мисливською або спортивним — це скоріше інвентар для активного відпочинку, але і забувати про правила безпеки й обережному поводженні з ним не слід.

Трохи попрактиковавшись, діти зможуть стріляти по різних мішенях і навіть влаштовувати між собою змагання. Дитячий лук ПВХ – це багато годин відмінного проведення часу ваших дітей на природі, влітку на дачі або у дворі приватного будинку.

Характеристики

Сила натягу, кг
Особливості
База лука, см
  • 96.52
Матеріал плечей
  • ПВХ
Країна реєстрації бренду
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами