Лук Grand Way підлітковий ПВХ (Лук-40/13)

Лук Grand Way підлітковий ПВХ (Лук-40/13)

Продавець:Well Store

4.8/5  ( 24 оцінок )

910

Немає в наявності

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Лук з ПВХ підлітковий – відмінне підмога для активних ігор на свіжому повітрі. Луку властива простота конструкції і легкість використання. Основний матеріал, який використовувався при виготовленні цього лука – ПВХ, тобто поливинилхлор. Цього термопластичному полімеру властиві зносостійкість, а також необхідні кожному луку міцність і гнучкість.

Зручність поводження з цим луком з ПВХ підвищує шкіряна рукоять з невеликою поличкою для стріли. Як тятиви для цього лука використаний міцний капроновий трос.

Незважаючи на застосування сучасних матеріалів – цей лук є виробом ручної роботи. Так як це спростило виробничий процес, то лук вийшов доступним за ціною, а також унікальним у виконанні.

До речі, цей лук зовні схожий на дитячий лук, тільки більше його за розмірами, і сила його натягу в середньому більше на три-чотири кілограми. А так вони дуже схожі по дизайну і конструкції. Що особливо зручно, якщо у вас діти різного віку – дитячий підійде тому, що помолодше, а підлітковий лук– той, що постарше. Старший дитина може допомагати молодшому, адже їх луки дуже схожі, а які-небудь конфлікти, які іноді породжують відрізняються іграшки, будуть виключені.

Конечно, этот лук из ПВХ не относится к категории настоящих охотничьих или спортивных луков – это больше инвентарь для активного отдыха. При этом следует помнить о правилах безопасности и осторожном обращении с ним.

Подростковый лук может принести вашим детям много радости, и понравиться как мальчикам, так и девочкам. При этом он развивает и помогает приобрести различные полезные навыки – внимательность, глазомер, улучшается у стрелка из лука и осанка, а мышцы укрепляются. И все это происходит в развлекательно-игровой форме, и дети развиваются без какого-либо принуждения, с удовольствием.

Досить нетривалої практики, після чого ваші діти можуть стріляти по різноманітним мішенях і навіть влаштовувати між собою змагання. Підлітковий лук з ПВХ – це багатогодинне корисне проведення часу ваших дітей на природі, на дачі або у дворі приватного будинку.

Характеристики

Сила натягу, кг
База лука, см
  • 139.7
Матеріал плечей
  • ПВХ
Країна реєстрації бренду
  • Україна
Гарантія
  • 3 місяці
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами