Карманный нож Grand Way NE508

Код:  253568301
Довжина клинка, мм
  • 95
Матеріал клинка

Карманный нож Grand Way NE508

Код:  253568301

Є в наявності

1 412

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Компания Grand Way успешно работает на рынке Украины уже более 10 лет. Основной целью компании является производство ножей, которые удовлетворяют запросы как самых взыскательных покупателей, так и запросы людей, ориентирующихся на невысокую цену и простоту, но при этом надежность продукции.

Grand Way NE 508 — сучасний складаний ніж з клинком з високоякісної нержавіючої сталі, додатково легування молібденом і ванадієм. Збалансований склад сталі марки 8Cr13MoV забезпечує тривалу роботу без заточки, хорошу стійкість до іржі і високу міцність, а якісна заводська заточення клинка впевнений рез.

Продумана геометрія клинка, загартованого до 59 HRC, володіє чудовим поєднанням міцності і хорошого різу. Приємна тяжкість ножа утворена міцними сталевими плашками рукояті і масивної фурнітурою, скріплюючою клинок і міцну рукоять. Відкрита конструкція рукояті на гвинтах дозволяє легко регулювати ніж, ремонтувати і чистити.

У ножі використовується добре себе зарекомендував лінійний замок «Liner Lock». Замок надійний в своїй простоті, відпрацьований у виробництві і вкрай невибагливий.

Накладки рукояти изготовлены из композитного материала G-10. G-10 — стеклопластик высокого качества. Композиция фенольных смол и стекловолокна обладает замечательной прочностью, устойчивостью к влаге, не проводит электрический ток, долговечна и технологична. Шероховатые двухцветные накладки из G-10 приятны на ощупь и не скользят даже в мокрой руке, а 3d обработка рукояти обеспечивает комфортное удержание ножа и неповторимый внешний вид. Шпеньки на клинке и конструкция замка позволяют открывать и складывать нож одной рукой. Наличие клипсы обеспечивает удобное постоянное ношение ножа с собой.


  • Довжина рукояті, мм: 115

Характеристики

Товщина клинка, мм
  • 3.2
Довжина клинка, мм
  • 95
Матеріал клинка
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».