Кишеньковий ніж Grand Way 8072 EWPS

Код:  253568406
Довжина клинка, мм
  • 87
Матеріал клинка

Кишеньковий ніж Grand Way 8072 EWPS

Код:  253568406

Є в наявності

740

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Модель 8072 являє собою викидний ніж з боковим викидом клинка. Ніж Grand Way 8072 EWPS успадковує традиційним європейським моделям. Він значний і солідний. Масивна ручка з накладками з палісандра. Кинжаловидный клинок довжиною 87 мм і товщиною 2.8 мм. Ніяких недоречних в серйозному ножі недоладних «кислотних» прикрас.

Клинок ножа виготовлений із сталі марки 440С. Ця нержавіюча сталь відрізняється відносно високим вмістом вуглецю, що забезпечує її твердість, а значить, механічну міцність клинка і стійкість гостроти ріжучої кромки. При цьому, цей матеріал не дуже дорогий, а тому вкрай популярний в якості основного в ножах та інше різальному інструменті бюджетного класу. У свій час це була одна з найбільш популярних ножових сталей в світі. Не втратила своїх якостей і в епоху високотехнологічних сплавів. У будь-якому разі, в такому «олдскульном» ніж вона більш ніж доречна.

Завдяки фальшлезвию клинок має яскраво виражену кинжаловидную форму. Спуски ножа увігнуті, йдуть від середини клинка. Ніж має явну схильність до колючою дій, хоча, завдяки досить довгої прямої ріжучій кромці, нарізати їм щось так само цілком можливо.

Механізм викиду клинка – Lever Lock добре відомий і випробуваний часом. Він надійний і простий. Його конструкція не допускає мимовільного спрацювання в кишені. Ремонт або кастомізація ножа з таким механізмом не становлять великої праці. Мало того, при витяганні пружини, ніж не перестає бути функціональним, він просто перетворюється з выкидного у звичайний складник.

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 23
Товщина клинка, мм
  • 2.8
Довжина клинка, мм
  • 87
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».