Кишеньковий ніж Grand Way 1046 T2 (1046 T2)

Код:  253568571
Довжина клинка, мм
  • 87
Матеріал клинка

Кишеньковий ніж Grand Way 1046 T2 (1046 T2)

Код:  253568571

Є в наявності

323

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Компанія Grand Way успішно працює на ринку України вже понад 10 років. Основною метою компанії є виробництво ножів, які задовольняють запити як найвимогливіших покупців, так і запити людей, які орієнтуються на невисоку вартість і простоту, але при цьому надійність продукції.

Товари Grand Way будуть цікаві для людей, що захоплюються активним відпочинком, полюванням, риболовлею, подорожами. Останнім часом зусилля компанії спрямовані на структурну зміну підходу до виробленої продукції шляхом впровадження системи контролю якості. На сьогоднішній день ножі Grand Way — це високотехнологічний, естетично привабливий продукт, впевнено лідирує в ніші середнього сегмента ринку.

Балисонг 1045 T2 – це складаний ніж, у якого при складанні клинок повністю ховається в рукояті.

Конструкційна особливість рукояті ножа 1045 T2:

  • рукоять ножа освічена двома поздовжніми половинками з П-образним перетином
  • обидві частини рукояті з'єднані з хвостовиком клинка шарніром

Коли відкривається ніж, то обидві половинки його рукояті обертаються на 180 градусів у напрямках, які протилежні щодо клинка. При цьому клинок оголюється, обидві частини сходяться, і рукоять утворюється знову. Рукоять 1045 T2 – скелетного типу, що значно полегшує вага балисонга і надає йому футуристичний вигляд.

Клинок ножа виготовлений із сталі марки 440C, яка забезпечує клинку балисонга опірність корозії і легкість обробки. Сукупність цих якостей забезпечує ножу 1045 T2 тривале збереження властивостей ріжучої кромки, так і щодо вологи і бруду можна особливо не переживати. Анодування поверхонь ножа імітує кольори мінливості сталі, які виникають при окисленні, в результаті термічної обробки металів. Обробка за допомогою анодування надає ножу яскравий, незвичайний вигляд і забезпечує додатковий захист від корозії і іржі.

Лезо ножа 1045 T2 – 87 міліметрів, загальна ж довжина балисонга дорівнює 192 міліметрів. Дана модель не відноситься до категорії холодної зброї і не входить у перелік предметів, заборонених до продажу й носіння по всій території України.
В комплекті до ножа йде кліпса, яку власник за бажанням може встановити сам.

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 18
Товщина клинка, мм
  • 2.8
Довжина клинка, мм
  • 87
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».