Карманный нож Grand Way 5292

Код:  253568746
Довжина клинка, мм
  • 80
Матеріал клинка

Карманный нож Grand Way 5292

Код:  253568746

Немає в наявності

215

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Компания Grand Way успешно работает на рынке Украины уже более 10 лет. Основной целью компании является производство ножей, которые удовлетворяют запросы как самых взыскательных покупателей, так и запросы людей, ориентирующихся на невысокую цену и простоту, но при этом надежность продукции.

Товары Grand Way будут интересны для людей увлекающихся активным отдыхом, охотой, рыбалкой, путешествиями. В последнее время усилия компании направлены на структурное изменение подхода к производимой продукции путем внедрения системы контроля качества.

На сьогоднішній день ножі Grand Way — це високотехнологічний, естетично привабливий продукт, впевнено лідирує в ніші середнього сегмента ринку.

Концепція складного ножа 5292 – простота і доступність. Крім того, простий і практичний дизайн поєднується з безвідмовними технічними рішеннями. З урахуванням його компактності, він стає практично ідеальним ножем серед доступних за ціною. Його можна носити в кишені, в бардачку машини або відділенні рюкзака, беручи з собою на риболовлю, по гриби або в похід.

Лезо складаного ножа 5292 виготовлений з 420 нержавіючої сталі, яка, крім усього іншого, ще не боїться корозії і легко точиться практично в будь-яких умовах. До того ж, відполірований в дзеркало клинок відмінно виглядає разом з чорною рукояткою. Рукоять – металева, повністю обтягнуті гумою з рифленою насічкою, що запобігає вислизання ножа з рук.

Складається і фіксується клинок в розкладеному вигляді за допомогою класичного замку бек-лок. Перевірений часом, цей тип замків вважається одним з найнадійніших для робочих складних ножів. Інші непогані рішення – вдало реалізована вигнутість рукояті і отвір під темляк, забезпечує складаний ніж 5292 додатковими аргументами при виборі відповідного складного ножа.

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 27
Товщина клинка, мм
  • 2.4
Довжина клинка, мм
  • 80
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».