Туристичний ніж Grand Way 628 (628GW)

Код:  253568901
Довжина клинка, мм
  • 110
Матеріал клинка

Туристичний ніж Grand Way 628 (628GW)

Код:  253568901

Є в наявності

538

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Компанія Grand Way успішно працює на ринку України вже понад 10 років. Основною метою компанії є виробництво ножів, які задовольняють запити як найвимогливіших покупців, так і запити людей, які орієнтуються на невисоку вартість і простоту, але при цьому надійність продукції.

Товари Grand Way будуть цікаві для людей, що захоплюються активним відпочинком, полюванням, риболовлею, подорожами. Останнім часом зусилля компанії спрямовані на структурну зміну підходу до виробленої продукції шляхом впровадження системи контролю якості. На сьогоднішній день ножі Grand Way — це високотехнологічний, естетично привабливий продукт, впевнено лідирує в ніші середнього сегмента ринку.

Складаний ніж 628 від компанії Grand Way – справжня знахідка для любителів великих фолдеров. Якщо про деякі EDC-ножі з довгими і надійними клинками кажуть, що це сабельки, то це якийсь прямо-таки складаний абордажний тесак. Складаний ніж 628 – це не просто класичний дизайн, тут вельми вдало реалізована і ергономічність, неможлива без прогресу технологій. Відполірований в дзеркало клинок і темна колірна гамма деревини з невеликими заклепками роблять цей ніж досить привабливим і відразу просящимся в руки. Взагалі рукоять цього ножа під стати і довгого клинка, і загальним чималим розмірам, що тільки урізноманітнює хвати. Вона підходить як для людей з довгими пальцями і вузькою долонею, так і для широкої долоні з короткими пальцями. Клинок виготовлений із сталі марки 440С, досить стійкою до корозії і іржі, деревина пройшла обробку спеціальним просоченням, що зробила її стійкою до бризок та вологи. Головна цікава деталь цього ножа – фальшьлезвие, що йде практично по всій довжині обуха. Щось подібне можна побачити на выживальщицких і бойових ножах. Воно, звичайно, не заточене, але виглядає так заманливо, що з ним хочеться поекспериментувати, заточити і перевірити, чи додасть це додаткового функціоналу. Загалом, цікава деталь цікавого ножа Загальна зборка характеризується хорошою підгонкою всіх елементів, без яких-небудь щілин і зазорів. Всі разом ці фактори, плюс співвідношення ціна-якість, а також простий і надійний замок лайнер-лок роблять ніж 628 хорошим варіантом для тих, хто шукає собі надійного помічника не тільки для EDC-використання або пікніків, але й для цілком собі складних походів. Додатковий ніж-здоровань (товщина обуху 2.5 міліметра), але при цьому займає мало місця в спорядженні, це як раз те, що потрібно в похідно-польових умовах. Немаловажну роль тут грає і довжина клинка (110 міліметрів), що складається в загальну довжину 255 міліметрів.

Адже, чесно кажучи, найчастіше довжини компактних доладних ножів не вистачає навіть для зручного нарізування хліба або великих овочів і фруктів – різати доводиться в декілька підходів, нарізати частинами. В даному випадку з цим все добре.

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 27
Товщина клинка, мм
  • 2.5
Довжина клинка, мм
  • 110
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».