Кишеньковий ніж Grand Way 7007GW

Код:  253569431
Довжина клинка, мм
  • 80
Матеріал клинка

Кишеньковий ніж Grand Way 7007GW

Код:  253569431

Немає в наявності

604

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

7007 – ніж з боковим викидом клинка від Grand Way.

Власнику достатньо натиснути бічну кнопку на рукояті і пружинний механізм сам моментально приведе ніж в робочий стан. Саме завдяки цій якості выкидные ножі придбали свою репутацію практичних, зручних і при цьому ефектних пристроїв. Крім зручності і швидкості приведення в робоче положення, модель 7007 відрізняється легкістю і компактністю. При загальній довжині 200 мм маса ножа складає всього 90 грам! Ну і як доповнює загальну ідею штрих, висока і жорстка кліпса дозволяє надійно зафіксувати ніж і зробити його фактично не видимим на кишені.

Рукоять ножа складається з двох алюмінієвих лайнерів, скріплених між собою бонками. У цілому, конструкція рукояті жорстка, надійна і має достатню товщину для зручності утримання в долоні.

Клинок виготовлений із сталі 440С, є твердою з широко відомого сімейства «чотириста сорокових» сталей. Так само будучи нержавіючої сталлю, 440С куди краще тримає заточку, ніж її більш м'які «сестри». Хоча, практика показує, що при активному використанні навіть сама стійка сталь клинка-едцшника може покриватися подряпинами. Щоб протистояти подібних неприємностей клинок ножа 7007 має покриття з нітриду титану – матеріалу давно і широко відомого своєю високою опірністю окислення і механічного зносу.

До всього іншого, Ti-Niпокрытие є важливим елементом дизайну ножа. Матово-сірий клинок агресивно-динамічної форми чудово поєднується з рукояттю кольору синьої тіні.

Фіксуючий механізм – BUTTON LOCK простий, надійний і, в цілому, традиційний для такого типу ножів.

При всьому зазначеному вище, ніж 7007 не є холодною зброєю. Довжина клинка у 80 мм, товщина 3.3 мм і відсутність упору виводять його з цієї категорії.

Модель 7007 підійде всім бажаючим обзавестися легким і зручним у застосуванні викидним ножем.

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 26
Товщина клинка, мм
  • 3.3
Довжина клинка, мм
  • 80
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».