Кишеньковий ніж Grand Way 8042 AK3

Код:  253569496
Довжина клинка, мм
  • 95
Матеріал клинка

Кишеньковий ніж Grand Way 8042 AK3

Код:  253569496

Немає в наявності

840

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Модель 8042 від Grand Way є багатофункціональним складаним ножем з викидним механізмом клинка. Ця модель вдало вирішує головні проблеми багатофункціональних і выкидных конструкцій. Так, в багатофункціональних моделях дуже часто бувають абсолютно несерйозні клинки. Тоді як выкидные ножі зазвичай не можуть запропонувати вам нічого крім власне ножа. І те й інше часто виявляється не дуже практичним. Пропонований вашій увазі варіант кишенькового автоматичного складника навмисно позбавлений цих недоліків.

По-перше 8042 AK3 – самий справжній серйозний ніж. Його клинок довжиною 95 мм завдяки фальшлезвию має агресивну кинжаловидную форму. Виготовлений він із нержавіючої сталі марки 440С, добре відомої своєю механічною міцністю і живучістю ріжучої кромки, при відносно невисокій ціні. Увігнуті Спуски, десь від середини клинка. Клинок має яскраво виражену колючу спрямованість, але при такій довжині ріжучої кромки нарізати їм що-то теж цілком реально.

По-друге, 8042 AK3 – ніж багатофункціональний. Набір «гаджетів» в ньому теж є традиційним: відкривачка для пляшок, відкривала для консервних банок, штопор. Що називається – джентльменський набір. Нічого зайвого.

Однією з головних фішок цієї моделі є флажковая система викиду клинка – Lever Lock, проста, надійна, давно вже стала традиційною в Європі. Одним з важливих переваг цієї системи є її безпека. Механізм не спрацює в кишені сам по собі, для цього необхідно приведення прапорця в робоче положення і впевнений натиск на нього.

До всього іншого, обслуговування і ремонт механізму Lever Lock не становить великої праці. Завдяки цьому, при бажанні, ви легко можете модифікувати ніж, наприклад, власноруч замінивши пружину на куплений через інтернет висококласний примірник європейського виробництва. Хоч це зовсім не обов'язково, так як «рідна» пружина теж достатньо хороша.

В цілому, модель 8042 AK3 виконана в традиційному олдскульном стилі. Від неї так і віє значною солідністю. Відразу видно, що це не іграшка, а справжній чоловічий ніж. Такий ніж легко уявити собі в руці суворого кіногероя детектива або бойовика. Так що, якщо ви серйозна людина і вважаєте за краще оточувати себе речами під стати вашим характером, ніж 8042 AK3 цілком вам підійде.

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 23
Товщина клинка, мм
  • 2.8
Довжина клинка, мм
  • 95
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».