Відео

Кишеньковий ніж Grand Way Z-7 (Z-7GW)

Код:  256702491
Довжина клинка, мм
  • 89
Матеріал клинка

Кишеньковий ніж Grand Way Z-7 (Z-7GW)

Код:  256702491

Немає в наявності

956

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Компанія Grand Way успішно працює на ринку України вже понад 10 років. Основною метою компанії є виробництво ножів, які задовольняють запити як найвимогливіших покупців, так і запити людей, які орієнтуються на невисоку вартість і простоту, але при цьому надійність продукції.

Товари Grand Way будуть цікаві для людей, що захоплюються активним відпочинком, полюванням, риболовлею, подорожами. Останнім часом зусилля компанії спрямовані на структурну зміну підходу до виробленої продукції шляхом впровадження системи контролю якості. На сьогоднішній день ножі Grand Way — це високотехнологічний, естетично привабливий продукт, впевнено лідирує в ніші середнього сегмента ринку.

Z-7– це складаний ніж з деякими рисами мілітарі-стилю і брутальності. Втім, все це помірно, а от надійність тут на висоті. Функціональність шорстких накладок з текстурним малюнком доповнюється поздовжніми смугами-виїмками по всій довжині рукоятки. Виступи на початку і в кінці рукояті забезпечують надійність і комфортність хвата.

А за рахунок стоунвоша його клинок вийшов покриттям і більш практичним – дрібні подряпини йому точно не страшні. Солідна товщина обуху – майже 4 міліметри – добре доводить те, що перед нами не квола виріб, а надійний ніж-супутник для вирішення різних завдань.

Сам клинок цього складного ножа виготовлений з оптимальною сталі AUS-8A. AUS-8A спочатку створювалася як ножова, з неї робляться не тільки звичайні фолдери, але кухонні ножі. За назвою вона схожа на свого більш відомого «побратима» –звичайну AUS-8.

Відмінності в них тільки в процентному вмісті вуглецю: буква «А» в назві вказує, що тут його більше. Промислова термообробка не викликає особливих труднощів, тому виготовлені з неї ножі, як і Z-7, характеризуються високою якістю і доступністю.

Клинок має на увазі однорукое відкриття, однак завдяки тому, що шпеньки встановлені на обидві частини клинка, ніж зручний не тільки правші, але і лівшам. Також на обуху, ближче до п'яті клинка, зроблена зручна насічка, яка унеможливлює утримання ножа в руках більш зручним.

За відкриття і надійну фіксацію клинка в розкладеному вигляді тут відповідає класичний лайнер-лок. На виступаючій частині лайнера, на яку ми тиснемо при складанні ножа, зроблена спеціальна насічка, з якої пальці менше ковзають, і поводитися з ножем зручніше.

Також в задній частині знаходиться кліпса для носіння на кишені. Вона влаштована так, що посадка ножа в кишеню виходить глибокої, зручною і практично прихованою.

В цілому, складаний ніж Z-7 відрізняється надійністю і продуманістю, що помітно, як на рівні дизайну і ергономіки, так і конструкції в цілому, і тому є гарним підмогою як для EDC-використання, так і для проведення часу на природі.

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 30
Товщина клинка, мм
  • 3.7
Довжина клинка, мм
  • 89
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».