Мисливський ніж Grand Way FBTY 01 (FBTY 01GW)

Код:  256702696
Довжина клинка, мм
  • 85
Матеріал клинка
Вага з піхвами, г
  • 140

Мисливський ніж Grand Way FBTY 01 (FBTY 01GW)

Код:  256702696

Немає в наявності

437

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Компанія Grand Way успішно працює на ринку України вже понад 10 років. Основною метою компанії є виробництво ножів, які задовольняють запити як найвимогливіших покупців, так і запити людей, які орієнтуються на невисоку вартість і простоту, але при цьому надійність продукції.

Товари Grand Way будуть цікаві для людей, що захоплюються активним відпочинком, полюванням, риболовлею, подорожами. Останнім часом зусилля компанії спрямовані на структурну зміну підходу до виробленої продукції шляхом впровадження системи контролю якості. На сьогоднішній день ножі Grand Way — це високотехнологічний, естетично привабливий продукт, впевнено лідирує в ніші середнього сегмента ринку.

Нескладною ніж FBTY 01 є породженням концепції так званих «кухонних тактиків». Суть концепції не в тому, що робляться кухонні ножі, з якими напереваги можна йти в атаку. Просто одна відома американська фірма, що спеціалізується на тактичних, бушкрафт - і survival-ножах, в один прекрасний момент випустила спеціалізований ніж для похідно-польовий кухні. З тієї пори концепція і знайшла життя, заражаючи то одного, то іншого виробника. Що в оригіналі, що наступні моделі були, в основному, ножами по м'ясу, для стейків і біфштексів. Ніж ж FBTY 01 від компанії Grand Way – це маленький, та молодецький універсал. На перший погляд це невеликий, навіть можна сказати, укорочений ніж-филейник для риби і м'яса, з характерним задертим носом, вигином і заужением. Застосовуються подібні ножі і для кейпирования – тобто обвалки і оброблення дрібних частин тіла здобутих вами трофеїв. Також він нагадує і сирний ніж.

В цілому геометрія клинка, пристойна товщина обуху (2,8) і ергономічна рукоятка перетворюють його в багатофункціональний ніж. Їм можна чистити і різати не тільки овочі і фрукти, але і при нагоді обробляти і філірувати невелику дичину, дрібно і тонко нарізати і шинкувати зелень, ковбасу і шинку.

Як і в інших кухонних тактиків» і вся конструкція ножа, і її окремі елементи, підпорядковані цій концепції. Так і рукоять ножа у FBTY 01 є продовженням клинка, тобто це у нас невеликий фултанг з накладками з міцного нековзного пластика, пофарбованого під мисливський камуфляж.

Головна відмінність від звичайних кухонников – наявність піхов. Це нехитрі, але практичні піхви з кордуры, що застібаються на кнопку. Ніж FBTY 01 від компанії Grand Way може припасти як не можна до речі на кухні – стане у нагоді для приготування страв в польових умовах. Та й взагалі на природі: враховуючи його параметри, їм можна виконувати роботи, пов'язані з облаштуванням похідного табору.

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 24
Товщина клинка, мм
  • 3.7
Довжина клинка, мм
  • 85
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».