Меч сувенірний Grand Way 075-B

Код:  256702741
Довжина клинка, мм
  • 750
Матеріал клинка

Меч сувенірний Grand Way 075-B

Код:  256702741

Є в наявності

2 566

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Меч 075-B – це ще одна високоякісна репліка з багатою «Толкиновской» або, якщо завгодно, «Джексонівські» серії сувенірів від Grand Way.

Ця сувенірна копія, так само як і інші мечі цієї серії на сайті, досить-таки близько повторює один з екземплярів зброї з фільму «Володар Кілець» Пітера Джексона. На цей раз це – меч Боромира, сина намісника Гондору. Образ цього воїна, створений Шоном Біном на екрані, припав до вподоби глядачам, і зробив цього актора по-справжньому всесвітньо популярним. Grand Way надає вам можливість прикрасити свій інтер'єр копією зброї, що належав його екранному героєві. На відміну від багатьох сувенірних і фентезійних мечів, цей виглядає дуже практичним, фактично – історично достовірним. Дизайнери явно хотіли показати, що це – меч справжнього бійця, що проводить своє життя в боях, а не статусна іграшка аристократа. І результат їх роботи виявився дуже схожий на реальні середньовічні прототипи. Але разом з тим, це саме той самий меч Боромир з книги і фільму.

Матеріали, з яких виготовлена ця репліка, лише додають їй достовірності. Тільки метал і дерево. Жодного безглуздого, недоречного тут пластику. Звідси і серйозний, не іграшковий вага – 1400 грам. Це як раз на рівні реальних одноручных мечів.

Прямий клинок, довжиною 750 мм, широкий у гарди, має розвинені доли і поступово переходить у тонке вістря. Площина клинка палерована і чиста від будь-яких малюнків або цькування. Єдиним скромним прикрасою можна вважати скручену форму дужок гарди (щось подібне іноді можна побачити на деяких пізньосередньовічний мечах). Вінчає рукоять велике грушоподібної навершя, надзвичайно вдало вписується в загальний дизайн. Для зручності розміщення на стіні приміщення, сувенір комплектується спеціальним панно-підставкою. Панно прикрашена візерунком, витриманим у цілком пізнаваному стилі гондорской геральдики з фільму, і є важливою частиною загального дизайну.

В цілому, команді зброярів, які працювали над фільмом, можна тільки поаплодувати. Цей меч – чергова їх удача. Навіть людина байдужа до кінотрилогії не може не оцінити його стриману, функціональну красу. Сувенірна копія меча 075-B від Grand Way стане прекрасним елементом декору приміщення, відмінним поповненням колекції, приємним і радує подарунком.

Комплектація: меч, панно.

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 58
Товщина клинка, мм
  • 10
Довжина клинка, мм
  • 750
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».