Туристичний ніж Grand Way 16709

Туристичний ніж Grand Way 16709

Продавець:Well Store

4.5/5  ( 27 оцінок )

269

Немає в наявності

3

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Компанія Grand Way успішно працює на ринку України вже понад 10 років. Основною метою компанії є виробництво ножів, які задовольняють запити як найвимогливіших покупців, так і запити людей, які орієнтуються на невисоку вартість і простоту, але при цьому надійність продукції.

Товари Grand Way будуть цікаві для людей, які захоплюються активним відпочинком, полюванням, риболовлею, подорожами. Останнім часом зусилля компанії спрямовані на структурну зміну підходу до виробленої продукції шляхом впровадження системи контролю якості. На сьогоднішній день ножі Grand Way — це високотехнологічний, естетично привабливий продукт, впевнено лідирує в ніші середнього сегмента ринку.

Чимала частина метальних ножів має листоподібні або списоподібні форми, однак 16709 – це сама що ні на є класика з симетричними формами. Такий ніж зазвичай раджу новачкам, тому що він зручний у використанні, підходить їм за звичності і стабільності в польоті. Що стосується центру ваги, балансу, то у 16709 спостерігається зсув її до рукояті, є характерним для бойових ножів. Втім, переживати тут не слід – метальний ніж 16709 цілком легальний, і допущений до вільного продажу та купівлі без будь-яких обмежень, реєстрація в дозвільних органах, не вимагається.

За своєю формою ніж добре підійде для метання в різні за типом мішені. Клинок виготовлений з м'якої 420 сталі, що тут є тільки плюсом, так як при багаторазових кидках ножі мають властивість прилітати не тільки точно в мішень, але й повз, отримуючи при цьому пошкодження. Після чого їх нерідко потрібно правити і підточувати. Загальна довжина метального ножа – 245 міліметрів. Товщина клинка в обухові значна: практично чотири міліметри (3.6). З такими характеристиками ніж 16709 можна використовувати як допоміжний разом з вашим основним ножем-фикседом, особливо в тому випадку якщо нічого іншого у вас під рукою просто немає.

Клинок ножа оброблений сатинуванням – це нехитро, але практично, і цілком надійно захищає ніж від подряпин. Рукоятка – металева, по суті, це хвостовик ножа, який пристосували під утримання в руці, в самому її закінченні зроблено отвір під темляк або страхувальний шнурок. Рукоятка обмотана паракордом оливкового кольору і в кінці заплетения переходить в темляк, з підвішеним на ньому пластиковим кінцевиком. Ніж укомплектований піхвами з кордуры з можливістю підвісу на ремінь.

Характеристики

Країна реєстрації бренду
  • Україна
Гарантія
  • 3 місяці
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення