Меч сувенірний Grand Way 033-CS

Код:  256703561
Довжина клинка, мм
  • 1000
Матеріал клинка

Меч сувенірний Grand Way 033-CS

Код:  256703561

Немає в наявності

3 549

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Модель 033-CS являє собою якусь вершину сувенірної серії реплік мечів з фільму «Володар Кілець» від Grand Way.

І в цьому немає нічого дивного, адже це – Андурил, «Полум'я Заходу». Меч короля Арагорна. Зброя, чудово відомий всім шанувальникам кінотрилогії Пітера Джексона, і ще одна дизайнерська удача студії Weta і коваля Пітера Лайона.

Сказати, що цей меч гарний – означає взагалі нічого не сказати. Виконуючи завдання зробити для фільму мечі, які, з одного боку – будуть відповідати описам Толкіна, а з іншого – виглядати практичними і правдоподібними, дизайнери зі знімальної групи здійснили справжній прорив в ремеслі створення кинореквизита. Кожен меч підходить характеру і образу свого героя. Кожен має свою індивідуальність. І кожен, при цьому, схожий на реальне зброю.

Андурил вийшов по-справжньому королівським, що повністю відповідає образу, створеному на екрані Вігго Мортенсеном. І мало того – доповнює цей образ. Очевидно, що дизайнери взяли за основу великий полуторний меч, що вперше з'явився в Німеччині 13-го століття. Німці, з властивою їм прямотою, назвали ці мечі – Kampfschwert (бойовий меч). Історія зберегла чимало вражаючих описів їх застосування на полі бою. Мечі такого типу займали проміжне положення між одно - і двуручными (звідси назва «полуторний») і були дуже ефективною зброєю в умілих руках.

Дизайнери надзвичайно талановито попрацювали з виглядом цього середньовічної зброї. В результаті вийшов меч, буквально випромінює відчуття аристократичної витонченості і грізною ефективності.

Сувенірна репліка Андурила від Grand Way нітрохи не розгубила закладених в початковий дизайн якостей. Вона виконана на високому рівні із застосуванням шкіри і металу, без будь-якого участі порочить світлий образ пластику. Довжина клинка цієї вельми достовірної і значною імітації становить 100 мм, а маса в 2180 грам.

Завдяки поліровці і особливостям обрисів, сталь клинка і ефеса створюють враження легкого свічення. Буквально виходить від них м'якого сяйва. Як і очікується від меча короля.

У комплекті з мечем йде призначене для його закріплення на стіні панно, прикрашене геральдичним зображенням Білого Древа, символом Гондора і його королів.

Рунічна напис на клинку репліки точно повторює ту, що була на мечі у фільмі. Вона перекладається так: «Я — Андурил, що раніше іменувався Нарсил, меч Элендила. Раби Мордора тікають від мене.»

Така увага до деталей з боку виробника не може не радувати. Завдяки йому, що висить на стіні репліка майже не можна відрізнити від оригіналу на екрані. Цей меч просто приємно розглядати. Він так і манить зняти з підставки і розглянути ближче. І, дійсно, може стати справжньою прикрасою інтер'єру або гідним поповненням колекції.

Але до чого зайві слова. Подивіться, це — Андурил. Купуючи сувенірний меч 033-CS на сайті Grand Way, ви приводите в свій будинок легенду."


Комплектація: меч, панно.

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 50
Товщина клинка, мм
  • 9.9
Довжина клинка, мм
  • 1000
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».