Мисливський ніж Grand Way НДТР-4 (99152)

Код:  256704016
Довжина клинка, мм
  • 147
Матеріал клинка

Мисливський ніж Grand Way НДТР-4 (99152)

Код:  256704016

Немає в наявності

2 457

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

НДТР-4 – це потужний ніж на всі випадки життя. Конструкція і розміри ножів, подібних НДТР-4, продиктовані їх походженням – у свій час вони були не просто допоміжними інструментами, а повноцінними робочими інструментами і навіть бойовою зброєю. Серед його предків"" числяться класичні бівуачні і мисливські ножі.

Клинок зі сталі марки 65Х13 має значну довжину – 147 міліметрів і товщину 3,6 міліметра в обухові. Загальна довжина ножа НДТР-4 – 275 міліметрів. Загалом, це відразу пояснює, чому скорочення НДТР означає ""ніж для важких робіт"".

65Х13 – це марка в'язкою і пружної сталі, яку зазвичай використовують у виробництві ріжучих інструментів, що використовуються у медицині, деревообробної, харчової та інших галузях промисловості.

Клинок НДТР-4 відмінно справляється з різними навантаженнями – ударними і на вигин.

Під стати ножу і така ж міцна рукоять, яка виконана з набірної шкіри та натурального дерева. У закінченні рукояті зроблено отвір для темляка.
Форма клинка забезпечує НДТР-4 хорошими ріжучими якостями, також він відмінно прорізає матеріали різної щільності. Округлення різальної кромки робить зняття шкури і оброблення м'яса неважким заняттям.

Ніж дійсно призначений для важких робіт – і добре показує себе при облаштуванні похідного табору: чимала довжина клинка дозволяє досить ефективно рубати і підрубувати жердини і навіть дуже міцні гілки, товсті сучки.

Їм можна дробити кістки і легко проколювати шкіру великої дичини, розкривати дерев'яні ящики, колоти лід в підмерзлою лунці, і використовувати його ще в багатьох роботах, що не рекомендуються із звичайними ножами.
НДТР-4 укомплектований якісними чохлом з натуральної шкіри, що забезпечують зручність при носінні ножа і транспортуванні ножа, і гарантують надійну фіксацію в похідному положенні.

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 26
Товщина клинка, мм
  • 3.6
Довжина клинка, мм
  • 147
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».