Меч сувенірний Grand Way 114-C

Код:  256704496
Довжина клинка, мм
  • 775
Матеріал клинка

Меч сувенірний Grand Way 114-C

Код:  256704496

Є в наявності

2 839

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

"Незважаючи на своє явно декоративне призначення, сувенірний меч 114-З чудово передає лаконічну красу форм європейських лицарських мечів. Він позбавлений різного роду чудернацьких надмірностей, з-за яких деякі сувенірні та «кінематографічні» мечі отримали у колекціонерів і любителів історії глузливу назву Sword Like Objects – SLO (об'єкти, схожі на меч).

Цей меч можна навіть спробувати типізувати за Окшоту – рідкісна ступінь правдоподібності для декоративних мечів. Адже їх головна мета – не бути музейними експонатами, а прикрашати інтер'єр.

Разом з тим, не позбавлений меч і деяких цікавих стилістичних відсилань. Найпомітнішими з яких є елементи тамплиерской символіки в оформленні гарди і навершя меча. Це відразу робить його не просто прикрасою, а щось вже кілька більш цікавим, пов'язаних з реальною історією. Особливо для тих, кому хоч скільки-то знайома героїчна і трагічна історія Орден бідних лицарів Єрусалимського храму (як вони офіційно іменувалися). Можливо, у кого ця річ навіть пробудить цікавість і інтерес до вивчення історії (яка набагато цікавіше будь вигадки).

В цілому, сувенірний меч 114-C являє собою якісну імітацію досить-таки красивого лицарського «одноручника», з довжиною клинка в 775 мм Виготовлена репліка із сталі марки 420. Сталь ця добре стійкий до іржі, і тому популярна для виготовлення не тільки бізнес, але і цілком функціональних виробів. Поверхня клинка як слід відполірована і виглядає «на відмінно». Виробник навіть перейнявся тим, щоб достовірно показати доли і спуски клинка.
Рукоять виконана з металу та шкірозамінника і теж виглядає досить достовірно.

Висить на стіні сувенірний меч 114-C виглядає красиво і правдоподібно. Він може служити гідною прикрасою інтер'єру, подарунком або поповненням колекції.

Комплектація: меч, панно.

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 50
Товщина клинка, мм
  • 9.9
Довжина клинка, мм
  • 775
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».