Меч сувенірний Grand Way 034-C

Код:  256704781
Довжина клинка, мм
  • 880
Матеріал клинка

Меч сувенірний Grand Way 034-C

Код:  256704781

Є в наявності

2 894

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Коли у Пітера Лайона, керівного спеціаліста фірми Weta Workshop, запитали, який з безлічі створених ним для кіно мечів найулюбленіший, той відповів: «Мій улюблений меч з тих, що я зробив, Андурил. Але в сутичку не на життя, а на смерть, я б взяв меч Мандрівника. Він за своїми параметрами близький до європейського довгого меча 15 століття і дуже практичний у дії».

увенирный меч 034-З від Grand Way є реплікою меча Мандрівника з кінотрилогії Пітера Джексона «Володар Кілець».

За основу вигляду цього меча був узятий поширений у середньовічній Європі тип клинкової зброї – полуторний меч (бастард). Названий так за те, що за своїми розмірами і способом застосування він займав середнє положення між одно - і двуручными мечами.

Это было оружие профессионального воина. Рыцаря либо наёмника. Именно таким и предстаёт в начале фильма герой Вигго Мортенсена. Под стать ему и его меч – простой, удобный, чисто утилитарный. И именно поэтому – по-настоящему красивый. Он весьма близок к своим историческим прообразам и выглядит очень функционально и правдоподобно. Не даром его автор называет этот меч своим любимым.

Реплика 034-С от Grand Way позволит прикоснуться к легенде каждому желающему. И не только прикоснуться, но и повесить к себе на стену. Сделать легенду частью своей повседневности, пустить её в своё жилище.

для цих цілей сувенірний меч 034-С підходить якнайкраще. Виготовлений він настільки якісно, що й сам міг би грати роль реквізиту в кінопостановці. Репліка виготовлена з нержавіючої сталі марки 420, яку, окрім іншого, широко застосовують для виготовлення цілком справжніх ножів та інструментів. Ніякого пластику та інших недоречних матеріалів.

Клинок повторює собою типові форми пізньосередньовічного бойового меча. Такі важливі деталі анатомії клинка, як доли і спуски, присутні, роблячи сувенір ще більш правдоподібним. Рукоять оздоблена шкірою. Металеві частини сувеніра до блиску відполіровані. На стіні, завдяки своєму вдалому дизайну і високій якості виготовлення, меч виглядає просто чудово. Цьому сприяє і декоративне панно, що служить для розміщення клинка. Його обриси вкрай вигідно підкреслюють форми самого меча і поєднуються з ним стилістично.

Комплектація: меч, панно.

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 46
Товщина клинка, мм
  • 10
Довжина клинка, мм
  • 880
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».