Мисливський ніж Grand Way Олень з малюнком (99143)

Код:  256704801
Довжина клинка, мм
  • 145
Матеріал клинка
Вага з піхвами, г
  • 227

Мисливський ніж Grand Way Олень з малюнком (99143)

Код:  256704801

Немає в наявності

1 966

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Компанія Grand Way успішно працює на ринку України вже понад 10 років. Основною метою компанії є виробництво ножів, які задовольняють запити як найвимогливіших покупців, так і запити людей, які орієнтуються на невисоку вартість і простоту, але при цьому надійність продукції.

Товари Grand Way будуть цікаві для людей, що захоплюються активним відпочинком, полюванням, риболовлею, подорожами. Останнім часом зусилля компанії спрямовані на структурну зміну підходу до виробленої продукції шляхом впровадження системи контролю якості. На сьогоднішній день ножі Grand Way — це високотехнологічний, естетично привабливий продукт, впевнено лідирує в ніші середнього сегмента ринку.

Олень – це мисливський ніж ручної роботи, виготовлений в Україні. Форма його клинка є оптимальною для різних різальних робіт. Цей мисливський ніж стане в нагоді в похідно-польових умовах: для облаштування стоянки та приготування їжі в польових умовах.

Клинок виготовлений з нержавіючої сталі 50х14 MF, має твердість в діапазоні 57-58 одиниць по Роквеллу. Ніж – гарний помічник при розбиранні невеликий дичини, приготуванні похідної їжі і організації туристичного табору. Клинок ножа Олень без праці заточується, як у домашніх, так і в польових умовах, серед його якостей – зносостійкість і довга збереження заточування в робочому стані. Клинок – відполірований в дзеркало, при цьому на обидві його плоскі поверхні нанесені прикрашають зображення оленя, дали ножу назву, а також інші візерунками і малюнки на мисливсько-лісову тематику.

Рукоятка у Оленя – зручна, надійна і ергономічна. Вона оброблена спеціальною вологовідштовхувальним просоченням, посилена і декорована бронзовим верхівкою і больстером, виготовленими за допомогою лиття. В цілому, Олень, притому, що є ножем-універсалом для полювання і походів – це ще і відмінний подарунок на день народження або інше свято. Чому сприяє художнє оформлення цього ножа.

Мисливський ніж Олень продається з якісними чохлом-чохлом на вільному підвісі, виготовленими з натуральної шкіри. Носіння ножа в похідних умовах зручно, точно так само, як і зберігання в решту часу. Цей ніж не є холодною зброєю, і призначається для туристичного та господарсько-побутового використання, що і підтверджує висновок експерта, додається до нього.

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 32
Товщина клинка, мм
  • 2.4
Довжина клинка, мм
  • 145
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».