Фотоловушка Suntek HC 800M

Фотоловушка Suntek HC 800M

Продавець:THE HUB

4.9/5  ( 69 оцінок )

3 399

Немає в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Компанія Suntek вирішила змінити своїм традиціям, і випустила компактну фотопастку у формі "книжки" і без зовнішньої антени. Вперше в лінійці Suntek фотоловушка оснащена трьома незалежними датчиками руху і управляється без пульта дистанційного керування. Фотоловушка Suntek HC 800M

отримала більш нову CMOS матрицю, потужну підсвічування c 42 ІК діодами і має швидкої швидкістю спрацьовування рівній всього 0,3 секунди! Призначена для контролю певної зони і автоматичного фіксування на фото або відеозапис всіх відбуваються в цій зоні подій. Робить високоякісні знімки (до 16 Mpix) або записує відеоролики (в тому числі і вночі завдяки вбудованому ІЧ-підсвічування в невидимому спектрі). Інтервали спрацьовування камери при постійному русі в зоні спостереження також задаються заздалегідь. Вологозахищений корпус камуфльованого забарвлення дозволяє вішати камеру навіть в лісі і залишати там на тривалий час, так як в режимі очікування вона може працювати до 6 місяців. Для кріплення камери передбачений спеціальний ремінь і додатково захисний бокс з більш гнучкою можливістю кріплення під різним кутом. Харчування здійснюється 8 батарейками АА або від зовнішнього джерела живлення 9V (купуються окремо). Фото або відео йде на картку Micro SD (до 32 Гб) і надсилається вам на телефон у вигляді MMS або на електронну пошту через GPRS. Управління та налаштування камери здійснюється кнопками, розташованими на камері (без пульта ДУ). Suntek HC-800M передасть фото або протягом 2-3 хв. на ваш телефон або електронну пошту, в тому числі за вашим запитом через SMS повідомлення.

Характеристики Фотоловушки Suntek HC 800M:

До 6 місяців роботи автономно
3 датчика руху з кутом огляду 120°
Моментальне реагування – 0,3 секунди
Вбудований GSM-модуль
Кут огляду камери 120°
Якісне кольорове FullHD відео 1080р
Дозвіл фото 16 Мпікс
Потужна нічне підсвічування до 20 метрів – 48 IR-випромінювачів
Вбудований 2-х дюймовий РК-дисплей
Режим інтервальної та мультизйомки
Підтримка карта пам'яті MicroSD до 32 Гб (10 клас)
Відправка фото/відео матеріалів з ММЅ/3G на Ваш пристрій або email
Функція управління через СМС команди
Функція зйомки за розкладом
Пиловологозахисні корпус класу IP65
Захист паролем
Харчування від 8 елементів АА або зовнішнього джерела 6/12В
Діапазон робочих температур від -30°C до +70°C
Вага 375 гр, розмір 134х84х77 мм
✔️Встановіть фотопастку й увімкніть її.

За допомогою кріпильного ремінця, який поставляється в комплекті, закріпіть фотопастку на дереві або в заданому місці. Корпус виробу має матову текстуру і не блищить в сонячний день. Крім цього, фотоловушка має камуфляжне забарвлення, що ускладнює її візуальне виявлення. Корпус пристрою герметичний і стійкий до зовнішніх несприятливих погодних умов. Рекомендуємо установку фотоловушки у вузьких місцях, стежках, встановлюючи її по ходу руху об'єкта спостереження.






✔️Після активації починає працювати ІЧ датчик

Кут огляду датчика 120 градусів, що на рівень більше, ніж у конкуруючих моделей. Максимальна дальність роботи датчика до 25 метрів. Як тільки в області дії ІНФРАЧЕРВОНОГО датчика з'являється об'єкт, а це може бути людина, тварина, автомобіль - датчик активує камеру, яка виробляє фотофіксацію і відеофіксацію. Сам датчик випромінює видимого освітлення для людського ока, так само як і інфрачервона підсвічування, яка підсвічує оточення для нічних зйомок.





✔️Далі пристрій зробить фото і відео

Фотопастку може активувати будь-який об'єкт: автомобіль, людина, тварина. Фотографія і відео в момент спрацьовування датчика зберігається на знімну карту пам'яті, яка може мати обсяг до 32GB! Цього обсягу пам'яті вистачить для зберігання до 7000 фотографій при максимальному розр. 16MP і 4 години 50 хв. відеозапису при макс. розр. 720P HD





✔️Фотографія відправляється на телефон або email

Фотоловушки Suntek мають GSM модуль, який дозволяє відправляти фотографії вам на телефон.
Для цього необхідно придбати звичайну телефонну SIM-карту і переконатися, що вона активована і відправляє sms-повідомлення. Це зробити легко, вставте sim-карту в свій телефон і спробуйте відправити MMS фотографію.
І так, все для роботи камери готові. Ви встановили батарейки, сім-карту, карту пам'яті, виробили установки. Тепер після спрацьовування датчика камери фотоловушка протягом хвилини буде відправляти фотографію на ваш телефон або електронну пошту.
Ми є офіційним дистриб'ютором ТМ SUNTEK в Україні.


Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами