Фотоловушка Suntek HC 800G

Фотоловушка Suntek HC 800G

Продавець:THE HUB

4.9/5  ( 69 оцінок )

4 249

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Фотоловушка Suntek HC-800G з широким кутом огляду камери 120 градусів), трьома датчиками руху і вбудованим GSM модулем (можливість відправки фотографій у вигляді ММС повідомлень на телефон і електронну пошту по 3G каналу). Меню приладу повністю російською мовою. Щоб почати користуватися фотоловушкой, досить встановити в неї SIM-карту будь-якого стільникового оператора, карту пам'яті об'ємом від 8 до 32 Гб (не нижче 10 класу) і 8 батарейок типу «АА». У комплекті з пристроєм йде спеціальний ремінь, за допомогою якого фотопастку легко закріпити на дереві чи стовпі. Варто відзначити, що корпус приладу має клас захисту IP65 - фотоловушке не страшна пил і пряме попадання бризок.



Відправка фотографій на телефон у вигляді MMS. Відправка здійснюється по GSM каналу. У налаштуваннях можна задати одночасну відправку повідомлень відразу на 4 номери.
Унікально! Відправка фотографій і відеофайлів на E-mail. Відправка здійснюється за 3G каналу. У налаштуваннях можна задати одночасну відправку відразу на 4 E-mail адреси.
Кут огляду камера 120°. Фотоловушка оснащена об'єктивом з полем зору 120° (для прикладу, кут огляду людського ока становить 60-70°), що дозволяє в одному знімки отримати значно більше інформації про навколишнє обстановці.
Відразу 3 датчика руху. Фотоловушка оснащена відразу трьома датчиками руху (1 центральний і 2 бічних), кожен з яких має кут огляду 120°. Датчики руху спрямовані таким чином, що сумарний кут огляду руху у фотоловушки становить 240°, що дає можливість встигнути зняти навіть швидко рухомі щодо камери живі об'єкти. Максимальна дальність спрацьовування датчика - 25 метрів.
Висока якість фотографій і відеозаписів. Відео можна знімати в одному з трьох дозволів: 1080P (1920x1080), 720P (1280x720), VGA (800x480). Тривалість відео настроюється (5, 10, 30, 60 або 90 секунд), запис відео проводитися зі звуком. Фотографії можна робити в одному з трьох дозволів: 16 Мп, 12 Мп, 8Мп. Фото зберігається з накладенням дати та часу.
Швидка швидкість спрацьовування камери. Швидкість спрацьовування камери - момент між тим, як датчик руху виявив рух, і камера зробила знімок. У даній моделі фотоловушки швидкість спрацьовування камери становить 0,3 секунди, однак по мірі заповнення карти пам'яті цей показник погіршується.
Налаштовувана чутливість датчика руху. Датчику руху можна задати один з трьох рівнів чутливості: високий, середній, низький.
Працює вдень і вночі. У денний час фотоловушка виробляє відео - та фотозйомку у кольоровому форматі, в нічний час - у чорно-білому. Фотоловушка оснащена невидимою для людини і тварин підсвічуванням з 42 посилених інфрачервоних випромінювачів і здатна фіксувати події в повній темряві на відстані до 20 метрів.
Дистанційне керування за допомогою SMS команд. Керувати налаштуваннями і робити примусові знімки можна шляхом відправки SMS команд.
Інформативний TFT-дисплей 2". Фотоловушка оснащена TFT дисплеєм 2,0", на якому відображаються режим зйомки та стану акумулятора. Дисплей розташований всередині фотоловушки і надійно захищений від механічних впливів. За допомогою дисплея можна не тільки проводити настройку фотоловушки, але і переглядати зняті матеріали.
Програмований інтервал між знімками. Цю функцію також називають інтервалом спрацювання. У налаштуваннях фотоловущки можна задати інтервал 1, 5, 10 або 30 секунд, 1, 5, 10 або 30 хвилин - затримка між знімками (за замовчуванням 1 секунда) незалежно від повторного спрацьовування датчика руху.
Режим мультизйомки. У налаштуваннях фотоловушки можна задати кількість знімків, що камера буде робити при одному спрацьовуванні датчиків руху. Доступна серія з 1, 3, 6 або 9 знімків.
Можливість робити знімки через заданий інтервал часу. Цю опцію також називають періодичністю знімків. У налаштуваннях фотоловушки можна задати інтервал часу - 30, 60 або 240 хвилин. В залежності від встановленого інтервалу часу, фотоловушка буде автоматично вмикатися (незалежно від датчика руху) і проводити фотозйомку.
Робота за розкладом. У налаштуваннях фотоловушки можна задати певний діапазон часу (початок і кінець), в якому буде функціонувати камера. Для цілодобової роботи камери необхідно, щоб початок був 00:00:00, а кінець 23:59:59.
Підтримка змінних карт пам'яті microSD. Фотоловушка підтримує microSD карти пам'яті об'ємом від 16 до 32 Гб.
Меню російською мовою. Завдяки русифікованому меню з налаштуваннями і управлінням фотоловушки швидко і легко розібратися.
Широкий діапазон робочих температур. Фотоловушка здатна працювати при температурах навколишнього середовища від -30 до +70 °C.
Рівень водонепроникності по класу IP65. Це означає, що фотоловушка має повний захист від пилу і прямого попадання бризок під тиском.

✔️Встановіть фотопастку й увімкніть її.

За допомогою кріпильного ремінця, який поставляється в комплекті, закріпіть фотопастку на дереві або в заданому місці. Корпус виробу має матову текстуру і не блищить в сонячний день. Крім цього, фотоловушка має камуфляжне забарвлення, що ускладнює її візуальне виявлення. Корпус пристрою герметичний і стійкий до зовнішніх несприятливих погодних умов. Рекомендуємо установку фотоловушки у вузьких місцях, стежках, встановлюючи її по ходу руху об'єкта спостереження.






✔️Після активації починає працювати ІЧ датчик

Кут огляду датчика 120 градусів, що на рівень більше, ніж у конкуруючих моделей. Максимальна дальність роботи датчика до 25 метрів. Як тільки в області дії ІНФРАЧЕРВОНОГО датчика з'являється об'єкт, а це може бути людина, тварина, автомобіль - датчик активує камеру, яка виробляє фотофіксацію і відеофіксацію. Сам датчик випромінює видимого освітлення для людського ока, так само як і інфрачервона підсвічування, яка підсвічує оточення для нічних зйомок.





✔️Далі пристрій зробить фото і відео

Фотопастку може активувати будь-який об'єкт: автомобіль, людина, тварина. Фотографія і відео в момент спрацьовування датчика зберігається на знімну карту пам'яті, яка може мати обсяг до 32GB! Цього обсягу пам'яті вистачить для зберігання до 7000 фотографій при максимальному розр. 16MP і 4 години 50 хв. відеозапису при макс. розр. 720P HD





✔️Фотографія відправляється на телефон або email

Фотоловушки Suntek мають GSM модуль, який дозволяє відправляти фотографії вам на телефон.
Для цього необхідно придбати звичайну телефонну SIM-карту і переконатися, що вона активована і відправляє sms-повідомлення. Це зробити легко, вставте sim-карту в свій телефон і спробуйте відправити MMS фотографію.
І так, все для роботи камери готові. Ви встановили батарейки, сім-карту, карту пам'яті, виробили установки. Тепер після спрацьовування датчика камери фотоловушка протягом хвилини буде відправляти фотографію на ваш телефон або електронну пошту.
Ми є офіційним дистриб'ютором ТМ SUNTEK в Україні.




 

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами