Фотоловушка Suntek HC 800LTE

Фотоловушка Suntek HC 800LTE

Продавець:THE HUB

4.9/5  ( 69 оцінок )

4 949

Немає в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

 

Фотоловушка Suntek HC-800LTE з широким кутом огляду камери 120 градусів), трьома датчиками руху і вбудованим GSM модулем (можливість відправки фотографій у вигляді ММС повідомлень на телефон і електронну пошту за 4G каналу). Меню приладу повністю російською мовою. Щоб почати користуватися фотоловушкой, досить встановити в неї SIM-карту будь-якого стільникового оператора, карту пам'яті об'ємом від 8 до 32 Гб (не нижче 10 класу) і 8 батарейок типу «АА».

Корпус пристрою має рівень захисту від зовнішніх впливів рівня IP65, тому вона тривалий час може перебувати під дощем, що дуже важливо при установці в лісі. Важливо, що на задній кришці камери Suntek HC-800 LTE передбачені спеціальні прорізи для кріплення ременем, а сама вона має злегка увігнуту форму для надійної фіксації на стовбурі дерева. Таке рішення унеможливлює її зсув при тривалій роботі без обслуговування. Камуфляжна забарвлення корпусу робить його непомітним.

Окремої уваги заслуговує система визначення руху, що складається з трьох різноспрямованих PIR-сенсорів, що дозволяє мінімізувати кількість помилкових спрацьовувань. Чутливість фотоловушки вибирається програмно, тому користувач може легко налаштувати її на свій розсуд. Елементи управління доступні тільки при розтині корпусу камери, але вони використовуються тільки при первинній настройці на місці установки. В основному режими зйомки та отримання даних проводиться СМС-командами.

Цікаво вирішене питання харчування 4G камери Suntek HC-800 LTE. Вона працює при напрузі 6В, що відповідає чотирьом пальчиковым батареям. Можна встановити додатково ще 4 батарейки, для інфрачервоного підсвічування. Зовнішній роз'єм для джерела живлення дозволяє використовувати будь-який відповідний акумулятор, павербанк або блок живлення. Основне споживання фотоловушки пов'язано з інфрачервоним підсвічуванням і передачею даних, а в режимі очікування струм від джерела практично не споживається.



Відправка фотографій на телефон у вигляді MMS. Відправка здійснюється по GSM каналу. У налаштуваннях можна задати одночасну відправку повідомлень відразу на 4 номери.

Унікально! Відправка фотографій і відеофайлів на E-mail. Відправка здійснюється за 4G каналу. У налаштуваннях можна задати одночасну відправку відразу на 4 E-mail адреси.

Кут огляду камера 120°. Фотоловушка оснащена об'єктивом з полем зору 120° (для прикладу, кут огляду людського ока становить 60-70°), що дозволяє в одному знімки отримати значно більше інформації про навколишнє обстановці.

Відразу 3 датчика руху. Фотоловушка оснащена відразу трьома датчиками руху (1 центральний і 2 бічних), кожен з яких має кут огляду 120°. Датчики руху спрямовані таким чином, що сумарний кут огляду руху у фотоловушки становить 240°, що дає можливість встигнути зняти навіть швидко рухомі щодо камери живі об'єкти. Максимальна дальність спрацьовування датчика - 25 метрів.

Висока якість фотографій і відеозаписів. Відео можна знімати в одному з трьох дозволів: 1080P (1920x1080), 720P (1280x720), VGA (800x480). Тривалість відео настроюється (5, 10, 30, 60 або 90 секунд), запис відео проводитися зі звуком. Фотографії можна робити в одному з трьох дозволів: 16 Мп, 12 Мп, 8Мп. Фото зберігається з накладенням дати та часу.

Швидка швидкість спрацьовування камери. Швидкість спрацьовування камери - момент між тим, як датчик руху виявив рух, і камера зробила знімок. У даній моделі фотоловушки швидкість спрацьовування камери становить 0,3 секунди, однак по мірі заповнення карти пам'яті цей показник погіршується.

Налаштовувана чутливість датчика руху. Датчику руху можна задати один з трьох рівнів чутливості: високий, середній, низький.
Працює вдень і вночі. У денний час фотоловушка виробляє відео - та фотозйомку у кольоровому форматі, в нічний час - у чорно-білому. Фотоловушка оснащена невидимою для людини і тварин підсвічуванням з 42 посилених інфрачервоних випромінювачів і здатна фіксувати події в повній темряві на відстані до 20 метрів.

Дистанційне керування за допомогою SMS команд. Керувати налаштуваннями і робити примусові знімки можна шляхом відправки SMS команд.

Інформативний TFT-дисплей 2". Фотоловушка оснащена TFT дисплеєм 2,0", на якому відображаються режим зйомки та стану акумулятора. Дисплей розташований всередині фотоловушки і надійно захищений від механічних впливів. За допомогою дисплея можна не тільки проводити настройку фотоловушки, але і переглядати зняті матеріали.
Програмований інтервал між знімками. Цю функцію також називають інтервалом спрацювання. У налаштуваннях фотоловущки можна задати інтервал 1, 5, 10 або 30 секунд, 1, 5, 10 або 30 хвилин - затримка між знімками (за замовчуванням 1 секунда) незалежно від повторного спрацьовування датчика руху.

Режим мультизйомки. У налаштуваннях фотоловушки можна задати кількість знімків, що камера буде робити при одному спрацьовуванні датчиків руху. Доступна серія з 1, 3, 6 або 9 знімків.

Можливість робити знімки через заданий інтервал часу. Цю опцію також називають періодичністю знімків. У налаштуваннях фотоловушки можна задати інтервал часу - 30, 60 або 240 хвилин. В залежності від встановленого інтервалу часу, фотоловушка буде автоматично вмикатися (незалежно від датчика руху) і проводити фотозйомку.
Робота за розкладом. У налаштуваннях фотоловушки можна задати певний діапазон часу (початок і кінець), в якому буде функціонувати камера. Для цілодобової роботи камери необхідно, щоб початок був 00:00:00, а кінець 23:59:59.
Підтримка змінних карт пам'яті microSD. Фотоловушка підтримує microSD карти пам'яті об'ємом від 16 до 32 Гб.
Меню російською мовою. Завдяки русифікованому меню з налаштуваннями і управлінням фотоловушки швидко і легко розібратися.
Широкий діапазон робочих температур. Фотоловушка здатна працювати при температурах навколишнього середовища від -30 до +70 °C.
Рівень водонепроникності по класу IP65. Це означає, що фотоловушка має повний захист від пилу і прямого попадання бризок під тиском.

✔️Встановіть фотопастку й увімкніть її.

За допомогою кріпильного ремінця, який поставляється в комплекті, закріпіть фотопастку на дереві або в заданому місці. Корпус виробу має матову текстуру і не блищить в сонячний день. Крім цього, фотоловушка має камуфляжне забарвлення, що ускладнює її візуальне виявлення. Корпус пристрою герметичний і стійкий до зовнішніх несприятливих погодних умов. Рекомендуємо установку фотоловушки у вузьких місцях, стежках, встановлюючи її по ходу руху об'єкта спостереження.






✔️Після активації починає працювати ІЧ датчик

Кут огляду датчика 120 градусів, що на рівень більше, ніж у конкуруючих моделей. Максимальна дальність роботи датчика до 25 метрів. Як тільки в області дії ІНФРАЧЕРВОНОГО датчика з'являється об'єкт, а це може бути людина, тварина, автомобіль - датчик активує камеру, яка виробляє фотофіксацію і відеофіксацію. Сам датчик випромінює видимого освітлення для людського ока, так само як і інфрачервона підсвічування, яка підсвічує оточення для нічних зйомок.





✔️Далі пристрій зробить фото і відео

Фотопастку може активувати будь-який об'єкт: автомобіль, людина, тварина. Фотографія і відео в момент спрацьовування датчика зберігається на знімну карту пам'яті, яка може мати обсяг до 32GB! Цього обсягу пам'яті вистачить для зберігання до 7000 фотографій при максимальному розр. 16MP і 4 години 50 хв. відеозапису при макс. розр. 720P HD





✔️Фотографія відправляється на телефон або email

Фотоловушки Suntek мають GSM модуль, який дозволяє відправляти фотографії вам на телефон.
Для цього необхідно придбати звичайну телефонну SIM-карту і переконатися, що вона активована і відправляє sms-повідомлення. Це зробити легко, вставте sim-карту в свій телефон і спробуйте відправити MMS фотографію.
І так, все для роботи камери готові. Ви встановили батарейки, сім-карту, карту пам'яті, виробили установки. Тепер після спрацьовування датчика камери фотоловушка протягом хвилини буде відправляти фотографію на ваш телефон або електронну пошту.
Ми є офіційним дистриб'ютором ТМ SUNTEK в Україні.




 

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами