Фотоловушка Suntek HC 800A

Фотоловушка Suntek HC 800A

Продавець:THE HUB

4.9/5  ( 69 оцінок )

2 349

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Фотоловушка Suntek HC-800A - автономна вулична камера з інфрачервоним датчиком руху. Фотоловушка живиться від звичайних пальчикових батарей типу АА, або від адаптера живлення 6V DC. За спрацюванні датчика руху камера зніме фото високого дозволу або відео. Максимальна роздільна здатність фотографій - 16 мегапикспелей, відеозаписи зберігаються в дозволі 1920х1080 пікселів.

Камера може встановлюватися на вулиці і експлуатуватися при будь-яких погодних умовах завдяки герметичному корпусу. Зйомка може вестися і вночі - включається інфрачервона підсвічування. Фотоловушка оснащена відеокамерою високого дозволу і трьома датчиками руху. Дистанція спрацювання датчиків досягає 20 метрів і охоплює кут в 120 градусів. Для зручності установки передбачено вбудований TFT дисплей з кнопками налаштування.

Особливості

Високий дозвіл зйомки. Камера способноа робити знімки з роздільною здатністю 16 Мп і здійснювати відеозапис з роздільною здатністю 1920х1080 пікселів.
Робота при температурі до -40 градусів. При живленні від мережі камера здатна витримати будь-який мороз.
Кольоровий РК дисплей. Фотоловушка оснащена кольоровим дисплеєм, відтворюючим зображення з камери. Дисплей служить для налаштування пристрою і перегляду записаних матеріалів.
Автономна робота до 6 місяців. Харчуючись від 8 батарей типу AA, фотоловушка здатна пропрацювати автономно до півроку (залежить від температурних умов, якості батарей і частоти спрацювань).
Лазерна указка для точного позиціонування. Ви можете включити лазерну указку, вмонтовану в корпус фотоловушки, для найбільш точного позиціонування камери в напрямку потрібної вам ділянки.
Вуличне виконання. Корпус фотоловушки має клас захисту IP66, таким чином її можна розташувати на вулиці, вона буде захищена від впливу опадів і надійно виконувати свої функції.
У комплекті поставляється блок живлення. Тільки у нас фотоловушка комплектується блоком живлення.
Інфрачервона підсвічування. Камера здатна вести зйомку і в умовах низької освітленості за рахунок вбудованою ІЧ-підсвічування, що підсвічує об'єкти на відстані до 25 метрів.
Підтримка карти пам'яті. Пристрій підтримує карту пам'яті формату microSD об'ємом до 32 Гб (в комплекті не поставляється).

характеристики:

Особливості:

Вбудований кольоровий РК-дисплей 2 дюйма
Широкий кут огляду 1200
3 PIR датчика руху
Пульт дистанційного керування
940nm, невидима ІЧ-підсвічування до 20 м, 42 світлодіода
20 м діапазон виявлення руху
Робота за розкладом
Низьке споживання в режимі очікування 0,1 мА (аналоги 0,2-0,25 мА)
Час спрацьовування по руху ~ 0,5 сек.; (при картці пам'яті 2 Гб)
Закріплюється ременем, що входять в комплект
Підтримка до 32 Гб карти пам'яті
Фото 16 Мп
Якість відео до 1080 P (Full HD);
Запис звуку
Ми є офіційним дистриб'ютором ТМ SUNTEK в Україні.


Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами