Приціл Discovery Optics VT-R 3-9x40 (25.4 мм, без підсвічування)

1 відгук

Код:  258314841

Приціл Discovery Optics VT-R 3-9x40 (25.4 мм, без підсвічування)

1 відгук

Код:  258314841

Продавець:ZVEROBOY

4.8/5  ( 45 оцінок )

1 970

Є в наявності

19

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Оптичний приціл Discovery Optics серії VT-R — приціл із змінною кратністю збільшення 3-9. Ця лінійка прицілів є бюджетною в асортименті компанії Discovery Optics. Незважаючи на демократичну вартість, якість зображення приємно тішить.

Призначений для дрібнокаліберної (.17 HMR, .22 LR) та пневматичної PCP та CO2 зброї. Приціл має повний набір функціональних можливостей для стільби легкими кулями на граничні для цих боєприпасів відстані. Просвітлена оптика з значним об'єктивом 40 мм дозволяє отримати якісну картинку.

Модель Discovery VT-R 3-9x40AC має дві цікаві особливості, які припадуть до душі любителям пневматичних гвинтівок:

  • лівий барабан представляє собою колесо з нішами для 6-ти куль калібру 5.5 мм;
  • відразу після окуляра розташований горизонтальний майданчик для розміщення рівня, що допоможе правильно встановити приціл на гвинтівці.

Фірмове просвітлююче покриття лінз FMC (Full Multi-Green Coated), крім великого коефіцієнта світлопропускання (95%) має ще ряд переваг. Вологовідштовхувальні властивості перешкоджають утворенню крапель, антибликуючі функції підвищують скритність, зміцнююче верхнє покриття убереже лінзи від появи подряпин у разі попадання дрібних абразивів.

Об'єктив діаметром 40 мм разом із просвітленням пропускає достатню кількість світла для стрільби в глибоких сутінках. Стрілку доступна гранично чітка і контрастна картинка цілі на будь-якому збільшенні.

Оптичного збільшення в межах 3-9 разів достатньо для точної стрільби на середніх дистанціях. Комфортний винос вихідної зіниці та значний діаметр лінзи окулярного блоку дозволяє вести вогонь в окулярах, не прикладаючись до прицілу. Для ідеального відбудови оптики під індивідуальні особливості можна скористатися діоптрійним коригуванням.

Прицільна сітка HMD SFP розташована у другій фокальній площині, залишається незмінно тонкою на всьому діапазоні збільшень.

Міцний протиударний корпус надійно захищає оптику від усіляких потрясінь. Матеріал – алюмінієвий сплав Т6-6061. Приціл повністю герметичний. Оптичні канали заповнені осушеним азотом, що перешкоджає осадженню конденсату на внутрішні поверхні лінз. Зовнішнє анодоване покриття захищає корпус від утворення подряпин та появи сколів під час падіння або необережного поводження.

Характеристики

Тип прицілу
Діаметр труби прицілу
  • 25.4 мм
Підсвітка прицільної марки
Діаметр передньої лінзи
  • 40 мм
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Виталий Громов
    Відгук від покупця. Продавець: ZVEROBOY

    Хороший прицел для ПиСиПи воздушки

    Переваги:
    Соотношение цена качество