Ніж Fallkniven Pilot Survival CoS Pro10 Zytel Sheath (F1pro10)

Ніж Fallkniven Pilot Survival CoS Pro10 Zytel Sheath (F1pro10)

Продавець:UnderCover

4.5/5  ( 1245 оцінок )

16 052

14 583

Немає в наявності

2

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Клинки для F1 виготовляються у відомому ножовому центрі Японії — р. Секі (Seki, Japan). Особливістю є те, що клинки для Fällkniven AB виготовляються на заводі, що належить родині Хатторі (Hattori) – японським зброярам та ковалів, з середніх століть завоювали визнання у світі ножів.

Варіація клинка F1pro особлива, тому що він виготовлений із сталі марки Lam.CoS. Lam.CoS – одна з недавніх розробок компанії. Сталь CoS є серцевиною клинка, виконаного по відомій японській методиці San Mai III, при якій преміальна сталь великої твердості ламінується з обох сторін більш м'якою сталлю, в даному випадку – сталлю 420J2. 420J2 — японська низьковуглецевий нержавіюча сталь; вдосконалена японськими металургами 420. Сталь CoS – це надзвичайно міцна вуглецева сталь, яка спочатку замислювалася не ножовий, а інструментальної. Така сталь має трохи більш високу твердість (60 HRC) в порівнянні з попередником в особі Lam. VG-10 (59 HRC) і відрізняється підвищеним вмістом кобальту, відповідального за жароміцність і поліпшені механічні властивості: із сплавів із застосуванням кобальту створюють обробний інструмент (свердла, різці, і. т. п.). Ще одним цікавим легуючим елементом сталі марки CoS є вольфрам. Вміст в сталі вольфраму надає їй значну твердість і помітно підвищує температуру плавлення. Застосовується вона для ресор, снарядів, сейфів, для різальних інструментів, а з присадкою молібдену таку сталь називають «самозакаливающейся» (self hardening steel).


Додаткові характеристики:
  • Особливості: отвір під темляк, піхви
  • Примітка: Не є холодною зброєю і не є предметом заборонених до продажу на території України
  • Тип ріжучої кромки: гладка
  • Форма клинка: drop-point
]]>

Характеристики

Твердість клинка
  • 60 HRC
Гарантія
  • 12 місяців
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».