Ніж Fallkniven Kolt Knife CoS Leather Sheath (KKLz)

Ніж Fallkniven Kolt Knife CoS Leather Sheath (KKLz)

Продавець:UnderCover

4.5/5  ( 1245 оцінок )

9 248

8 398

Немає в наявності

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Kolt Knife, ймовірно, є кращим ножем Fallkniven для сухого м'яса, ні один інший ніж не так гарний, як KK, коли мова йде про нарізці тонких скибочок шматочки сушеного чи копченого м'яса. Звичайно, ніж можна використовувати набагато утилітарніші, і причина тому - зручний розмір. У своєму первісному вигляді Kolt Knife мав дуже просту накладку на лезо. Однак багато шанувальників ножа KK сьогодні цікавилися шкіряними піхвами традиційної форми. В даний час Fallkniven пропонує спеціальний ніж KK з щільно прилеглими чохлом з міцної чорної шкіри вищої якості. Невелика накладка на клинок з синтетичного матеріалу Zytel також входить в комплект. Високо даний ніж оцінять туристи, рибалки, і альпіністи, адже ніж має невелику вагу і продуману ергономіку.

Клинок виготовлений з новітньої сталі. Lam.CoS – одна з недавніх розробок компанії. Сталь CoS є серцевиною клинка, виконаного по відомій японській методиці San Mai III, при якій преміальна сталь великої твердості ламінується з обох сторін більш м'якою сталлю, в даному випадку – сталлю 420J2. 420J2 — японська низьковуглецевий нержавіюча сталь; вдосконалена японськими металургами 420. Сталь CoS – це надзвичайно міцна вуглецева сталь, яка спочатку замислювалася не ножовий, а інструментальної. Така сталь має трохи більш високу твердість (60 HRC) в порівнянні з попередником в особі Lam. VG-10 (59 HRC) і відрізняється підвищеним вмістом кобальту, відповідального за жароміцність і поліпшені механічні властивості: із сплавів із застосуванням кобальту створюють обробний інструмент (свердла, різці, і. т. п.). Ще одним цікавим легуючим елементом сталі марки CoS є вольфрам. Вміст в сталі вольфраму надає їй значну твердість і помітно підвищує температуру плавлення. Застосовується вона для ресор, снарядів, сейфів, для різальних інструментів, а з присадкою молібдену таку сталь називають «самозакаливающейся» (self hardening steel).


Додаткові характеристики:
  • Особливості: отвір під темляк, піхви
  • Примітка: Не є холодною зброєю і не є предметом заборонених до продажу на території України
  • Тип ріжучої кромки: гладка
  • Форма клинка: normal blade
]]>

Характеристики

Твердість клинка
  • 60 HRC
Гарантія
  • 12 місяців
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».